понеділок, 10 березня 2014 13:40

Аксьонов не виключає введення подвійного громадянства в Криму

Аксьонов не виключає введення подвійного громадянства в Криму
Сергій Аксьонов Фото: radiosvoboda.org

Самопроголошений прем'єр Криму Сергій Аксьонов не виключає, що після можливого входження республіки до складу Росії жителі автономії зможуть мати два паспорти.

"Ми ні в якому разі не наполягаємо на необхідності здавати паспорти України. Хто як хоче, той так чинити і буде", - сказав Аксьонов в інтерв'ю РИА Новости.

За словами глави кримського Радміну, якщо більшість, що бератиме участь у референдумі щодо статусу Криму, проголосує за його входження до складу РФ, знадобиться перехідний період для врегулювання великої кількості питань.

У ході цього періоду рішення, який паспорт залишити, прийматиме кожна конкретна людина самостійно.

"Може, буде й два громадянства, поки не знаю, вирішувати будуть люди", - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, парламент Криму раніше проголосував за входження автономії до складу РФ і за проведення референдуму з цього питання 16 березня. На референдум винесуть два питання: "Ви за возз'єднання Криму з Росією на правах суб'єкта Російської Федерації?" і "Ви за відновлення дії конституції Республіки Крим 1992 року і за статус Криму як частини України?".

Зараз ви читаєте новину «Аксьонов не виключає введення подвійного громадянства в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі