понеділок, 26 липня 2010 16:16

Якщо почнемо всім усе віддавати, то залишимося голі й босі - "бютівець"

Якщо почнемо всім усе віддавати, то залишимося голі й босі - "бютівець"

Заяви щодо відокремлення Криму та Донбасу від України можуть призвести до повної втрати незалежності.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив "бютівець" Дмитро Ветвицький.

"Такі заяви можна розцінювати як те, що в когось здали нерви", - наголосив нардеп. "Нам зараз, як ніколи, потрібно боротися за те, щоб Україна була цілісною і єдиною. А не навпаки. Тому що практика подібних заяв починає лякати. Тут так ледь не щодня російські політики розказують, що хочуть забрати Крим. А ми самі ж підсипаємо солі на рану, говорячи ще й про Донбас. Якщо почнемо все роздавати і відокремлювати, то залишимось ні з чим, голі й босі".

За словами політика, в будь-якому разі подібні заяви шкодять країні.

"Російські політики підливають масла в огонь і хочуть керувати нашою країною через економіку. А якщо ще й відокремити частину території, то наступні кроки будуть зі сфери "бери, що хочеш". Тому нам треба зупинитися з подібними заявами і бути обережними у висловлюваннях. Треба цінувати те, що ми маємо," - зауважив "бютівець".

Український письменник Юрій Андрухович виступає за відокремлення Криму та Донбасу від України.

"Якщо ще колись трапиться таке диво, що в Україні знову переможуть, умовно кажучи, "помаранчеві", то потрібно буде дати можливість Криму і Донбасу відокремитися. Зараз вони цього не зроблять, тому що сьогодні їхні люди сидять при владі в Києві. Думаю, ми постійно тішимо себе якоюсь ілюзією територіальної цілісності, якою так і немає", - сказав письменник.

Зараз ви читаєте новину «Якщо почнемо всім усе віддавати, то залишимося голі й босі - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі