понеділок, 09 липня 2007 20:17

Ахметов і Ярославський супроводжували Ющенка на зустрічі з президентом Польщі

Відповідаючи на запитання журналістів, в якій якості на зустрічі президентів України та Польщі були присутні бізнесмени Рінат Ахметов та Олександр Ярославський, Олександр Чалий зауважив, що в рамках сьогоднішнього розширеного засідання делегацій двох держав відбулась презентація проекту підготовки до Євро-2012, який розробила консалтингова компанія "Маккензі". Заступник глави Секретаріату Президента України Олександр Чалий зауважив, що ця робота була проведена за сприяння Ахметова.

Ярославський залучений до підготовки до Євро-2012 в частині фінансування, реконструкції стадіону та інших інфраструктурних об"єктів у Харкові, а Ахметов є одним з ключових інвесторів побудови стадіону у Донецьку.

Також Чалий повідомив, що Україна може залучити кошти Європейського Союзу на розбудову інфраструктури у рамках підготовки до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2012).

За його словами, глава Української держави Віктор Ющенко та Президент Польщі Лех Качинський під час зустрічі визначили основні пріоритети діяльності українсько-польської Координаційної ради з підготовки до Євро-2012 на найближчий період. Це питання фінансування, а також питання розбудови інфраструктури двох країн, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов і Ярославський супроводжували Ющенка на зустрічі з президентом Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі