неділя, 16 жовтня 2011 12:27

Адвокатам Мельниченка підкинуть зброю і наркотики?

Адвокатам Мельниченка підкинуть зброю і наркотики?

Адвокат екс-майора Управління держохорони Миколи Мельниченка Микола Неділько заявляє, що СБУ і Генеральна прокуратура готують провокації проти нього та іншого захисника екс-майора - Павла Сичова.

"15 жовтня о 19 год. мене проінформували, що відбулася "спільна нарада" представників СБУ та Генпрокуратури, які курують "справу Мельниченка", на якому було прийнято рішення провести низку провокацій щодо адвокатів Мельниченка - щодо мене і адвоката Сичова. Однією з провокацій було прийнято рішення про проведення низки обшуків як по місцях нашого постійного проживання, так і за місцем роботи з метою підкинути наркотики, зброю, хабар або якісь підроблені документи, щоб на підставі цього порушити кримінальні справи або звинуватити нас у скоєнні або причетності до інших злочинів", - розповів Неділько газеті Сегодня.

За його словами, ці дії спрямовані на те, щоб адвокати відмовилися від надання Мельниченко допомоги.

"Мета таких обшуків, як мені повідомили, - поставити нас "в стійло", щоб не тільки не мали практичної можливості допомагати Мельниченко, а й думки такої не було, щоб виключно займалися рішеннями "своїх проблем", які у нас з'являться в результаті проведених провокацій", - додав адвокат.

Нагадаємо, Мельниченко покинув територію України, зараз він знаходиться в США.

Зараз ви читаєте новину «Адвокатам Мельниченка підкинуть зброю і наркотики?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі