середа, 29 червня 2011 11:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Адвокат Тимошенко зловив суддю на порушенні законодавства

Адвокат Тимошенко зловив суддю на порушенні законодавства

Адвокат лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, народний депутат від БЮТ Сергій Власенко переконаний, що суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кіреєв є упередженим у справі проти Тимошенко.

Про це Власенко заявив прямо у залі засідань Печерського райсуду Києва відразу по завершенню засідання.

"Суддя відмовився проводити виїзне засідання суду у нормальному приміщенні. Крім того, він допустив чергове порушення Кримінально-процесуального кодексу (КПК). Зокрема, ст. 89 КПК, призначивши цю справу на понеділок (4 липня - ред.). Згідно Кодексу, якщо останній день терміну (триденного строку на ознайомлення з обвинувальним висновком - ред.) випадає на вихідний день, то це означає, що останнім днем ??строку є понеділок, як перший робочий день. Тобто суддя мав підстави призначати цю справу не раніше вівторка", - пояснив нардеп.

"Цей суддя упереджений. Він говорить про захист моралі і сам її не дотримується", - вважає Власенко.

Згідно його прогнозів, чергове засідання суду, яке має відбутись 4 липня, відбудеться "у повному обсязі" у тому ж приміщенні, що й сьогодні.

Нагадаємо, судовий розгляд справи Юлії Тимошенко перенесений до 4 липня, 10:00. Про це сьогодні заявив суддя Печерського райсуду міста Києва Родіон Кіреєв.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Тимошенко зловив суддю на порушенні законодавства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі