вівторок, 25 жовтня 2011 11:45

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Адвокат Тимошенко подав апеляцію на вирок у "газовій" справі

Адвокат Тимошенко подав апеляцію на вирок у "газовій" справі

Бютівець, адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко подав до Печерського суду апеляцію на вирок у газовій справі екс-прем'єра.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Власенко нагадав, що термін подачі апеляції спливає завтра - 26 жовтня.

"Незважаючи на те, що Юлія Володимирівна не визнає цей суд як належний, бо Кірєєва призначали із грубим порушенням закону, однак відповідно до встановленої процедури була подана апеляція. Сама Юлія Володимирівна і захист щоразу нагадують, що Тимошенко не вчиняла злочин. Це вже стало очевидним не лише для громадян України, а й для всіх, хто спостерігав за цим процесом", - зазначив Власенко.

За словами бютівця, Печерський суд зобов'язаний тепер скерувати апеляцію усім учасникам процесу для надання своїх заперечень, після чого справа має бути передана протягом семи днів до Апеляційного суду Києва.

"Після цього справа призначається до розгляду не раніше, ніж через місяць, але й не пізніше, ніж через три місяці. Тобто орієнтовно вона буде призначена місяців через півтора. Я не знаю, чи будуть у суді поспішати, чи ні", - наголосив Власенко.

Адвокат звернув увагу, що Апеляційний суд практично ніколи не дотримувався термінів розгляду справи.

"Історія знає випадки, коли документи лежали і розглядались апеляційними судами рік і два, і три роки", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Тимошенко подав апеляцію на вирок у "газовій" справі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі