середа, 05 грудня 2007 12:28

Яценюк закликав готувати зміни до бюджету уряду Януковича

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк закликає вже сьогодні готувати зміни до державного бюджету на 2008 рік.

Про це він сказав, виступаючи на нараді в Києві з питань місцевого самоврядування.

За його словами, залишилося надзвичайно мало часу для ухвалення держбюджету-2008 до початку наступного фінансового року, тому навряд чи вдасться внести кардинальні зміни до вже напрацьованого проекту.

"Я відверто говоритиму: буде надзвичайне складно кардинально змінити картину закону, напрацьованого попереднім урядом, тому до неприйнятого закону вже сьогодні потрібно готувати зміни", - сказав голова ВР.

Яценюк зазначив, що вже сьогодні перед Україною постали нові виклики, зокрема, це нова ціна на газ (мова йде про досягнутих Україною і Росією домовленостях про ціну на газ на 2008 рік на рівні 179,5 дол. за тисячу кубометрів – ред.).

"А це знову міняє картину як за витратами, так і за доходами, це ще одне додаткове навантаження на місцеві бюджети і центральний бюджет", - сказав він.

На думку Голови ВР, відразу після того, як буде сформований новий Кабінет Міністрів, необхідно негайно напрацьовувати зміни для того, щоб у першому кварталі 2008 року прийняти відповідні зміни до бюджету, передає "ForUm".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк закликав готувати зміни до бюджету уряду Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі