понеділок, 12 листопада 2018 10:29

Яценюк розізлив Порошенка

Яценюк розізлив Порошенка
Арсеній Яценюк ствердно відповів Петру Порошенкові, що йде на вибори. Фото: УНІАН

Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк розпочав кампанію до парламентських виборів і цим розізлив президента Петра Порошенка. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на власні джерела.

5 листопада Яценюк зібрав у бізнес-центрі Carnegie всю фракцію "Народний фронт". Як описують очевидці, його настрій був показово радісним. Яценюк бадьоро переконував депутатів, що "НФ" ще покаже себе на виборах. Хтось із депутатів запитав, як це можливо за нинішнього рівня підтримки партії.

"Хочу нагадати, що 2014-го у нас взагалі не було партії, але ми змогли не просто пройти в Раду, а зайняти перше місце", – переповідають відповідь екс-прем'єра його депутати.

Також Яценюк поділився подальшими агітаційними планами. Він планує активно їздити країною та зустрічатися з членами "НФ" і виборцями, далі партія розставить палатки та роздаватиме газети, згодом на телеекранах з'являться нові рекламні ролики партії.

Одразу після появи білбордів з обличчям Яценюка у нього відбулася розмова з Порошенком.

Президентові не сподобалося, що лідер "Народного фронту" використовує меседжі, які стосуються української мови й культури, адже це одна із складових передвиборчої агітації Порошенка.

У якийсь момент розмови президент обурився: "Ти що, кампанію ведеш"?

Щоб змусити співрозмовника нервувати, Яценюк відповів ствердно.

Яценюк тримає серйозну образу на Порошенка за 2015-2016 роки, адже переконаний, що саме президент "вбив" його рейтинг. Екс-прем'єр так само не сумнівається, що Порошенко зробить усе можливе, щоб за сприятливого моменту знищити весь "НФ" – у першу чергу, Арсена Авакова, який конфліктує з Петром Олексійовичем, повідомляє ЗМІ.

Наразі "Народний фронт" готується лише до парламентських виборів 2019-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Щур висміяв Тимошенко

Наступні вибори президента заплановані на 31 березня 2019-го. Вибори до Верховної Ради повинні відбутись 27 жовтня 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розізлив Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі