середа, 07 жовтня 2015 15:34

Яценюк пропонує забирати диппаспорти у депутатів, які не голосуватимуть за безвізовий режим

Яценюк пропонує забирати диппаспорти у депутатів, які не голосуватимуть за безвізовий режим

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до членів парламенту на завтрашньому засіданні ухвалити весь пакет законів щодо лібералізації візового режиму між Україною і Європейським Союзом.

Про це глава уряду сказав на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 7 жовтня.

"Учора, як тільки треба було голосувати за додаткові доходи для олігархів у газовому бізнесі, - з п'ятої спроби знайшлося 228 голосів. Думаю, що парламент проявить мудрість, і завтра всі закони, які є необхідною передумовою для отримання громадянами України безвізового режиму, будуть прийняті Верховною Радою", - сказав Яценюк.

Він звернувся до тих народних депутатів, які не підтримують закони щодо запровадження безвізового режиму: "Народні депутати, які проти реформ і проти підтримки урядових законопроектів, уже для себе безвізовий режим запровадили. Тому що у них є дипломатичні паспорти. Ті, хто не проголосує за ці закони, вважаю, повинні бути позбавлені дипломатичних паспортів, і будуть разом з громадянами України стояти в чергах і отримувати візи на загальних підставах. Шлях для цього ми знайдемо".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пропонує забирати диппаспорти у депутатів, які не голосуватимуть за безвізовий режим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі