вівторок, 04 жовтня 2011 13:06

Яценюк: ще півроку - і влада повністю відгородиться від народу

Яценюк: ще півроку - і влада повністю відгородиться від народу

Народний депутат України (фракція "Наша Україна - Народна самооборона") Арсеній Яценюк заявляє, що спорудження огорожі біля будівлі Верховної Ради є спробою влади відгородитися від власної народу.

"Це загальна концепція. Ще півроку, і вони, напевно, повністю відгородяться від народу Україні, зроблять резервацію", - сказав Яценюк, коментуючи на прохання журналістів спорудження паркану навколо площі перед будівлею парламенту.

"Це свідчення того, як сьогоднішня влада ставиться до своїх громадян ... бажано, щоб громадяни не мали навіть можливості достукатися до влади. Саме тому - решітки, паркани, "Беркут", міліція, прокуратура ... це все те, що відбувається сьогодні в країні", - сказав він.

При цьому, відповідаючи на запитання про те, чи вважає він, що нинішній голова парламенту Володимир Литвин міг не знати про те, що навколо площі перед парламентом було споруджено новий паркан, депутат сказав: "Якщо ходить на роботу, то можна, в принципі, вийти і подивитися у вікно, що там є паркан. Може знати, а може і не знати, але якщо їздити вулицею, то просто видно, що споруджується такий паркан".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" запевняє, що паркан біля Ради ставили не депутати

Журналісти зазначили, що Литвин стверджує, що не знає про спорудження такого паркану, на що Яценюк відповів: "Ви в це вірите? Є інтернет, є телевізор, є державна служба охорони, є управління державної охорони, є міліція, є просто можливість проїхати в автомобілі і це побачити".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: ще півроку - і влада повністю відгородиться від народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі