середа, 29 грудня 2010 13:42

Яценюк думає, що його теж покличуть до Генпрокуратури

Яценюк думає, що його теж покличуть до Генпрокуратури

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк допускає, що його можуть викликати на допит у правоохоронні органи.

Про це він сказав під час прес-конференції.

"Щоб ні в кого не було сумнівів, якщо розправилися з одним опозиційним лідером, доберуться обов'язково до всіх інших опозиційних лідерів. У цьому і є план Партії регіонів. Я в цьому не сумніваюся", - сказав політик.

"Єдине, що їм це буде складно зробити. По-перше, нема за що. Але вони придумають, а по-друге, залишки депутатської недоторканності будуть складати для них реальну проблему", - переконаний екс-спікер парламенту.

"Всіх не пересадять. Це не вийшло навіть у більшовиків, а Партія регіонів далеко не більшовики", - додав політик

Яценюк також заявив, що готовий до допиту в Генпрокуратурі.

Політик повідомив, що неодноразово звертався до Генерального прокурора з проханням скасувати для лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко такий запобіжний захід як підписка про невиїзд, оскільки вважає, що вона не залишить країну.

"Якщо це кримінальний злочин, за кримінальний злочин потрібно нести покарання. Якщо це політичне переслідування, то за політичне переслідування повинні нести покарання ті, хто почав цей процес", - сказав Яценюк.

Він підкреслив, що Партія регіонів рано чи пізно опиниться в опозиції, і не виключив, що до неї можуть застосовуватися такі ж репресивні методи з боку майбутньої української влади.

Нагадаємо, що 29 грудня в головному слідчому управлінні ГПУ відбувається черговий допит екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Яценюк думає, що його теж покличуть до Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі