середа, 29 грудня 2010 13:39

Під Генпрокуратурою стався мордобій через Тимошенко

Під Генпрокуратурою стався мордобій через Тимошенко

Під час брифінгу лідера Юлії Тимошенко перед будівлею Генпрокуратури стався інцидент, в результаті якого співробітники міліції затримали громадянина.

Під будівлею прокуратури, окрім журналістів, також перебувало кілька прихильників Тимошенко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Під час брифінгу чоловік середнього віку, який не є журналістом, наполегливо намагався з'ясувати у Тимошенко умови газових угод з Росією під час перебування її прем'єр-міністром.

Прихильники Тимошенко назвали його провокатором.

Після того, як Тимошенко зайшла в будівлю прокуратури, між даним громадянином і прихильниками лідера БЮТ сталося бурхливе з'ясування стосунків, в результаті якого, за словами очевидців, чоловік вдарив по обличчю одну з прихильниць Тимошенко.

Співробітники міліції затримали чоловіка і повідомили журналістам, що він затриманий на дві години і буде відправлений до Подільського райуправління міліції для встановлення особистості.

Нагадаємо, що 27 грудня під Печерським судом сталася сутичка між прихильниками колишнього міністра МВС Юрія Луценка, журналістами та правоохоронцями.

Зараз ви читаєте новину «Під Генпрокуратурою стався мордобій через Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі