понеділок, 15 лютого 2016 07:00

Яценюк анонсував реформу митниці, в СБУ пепередили про провокації - головне за ніч

Яценюк анонсував реформу митниці, в СБУ пепередили про провокації - головне за ніч
Фото: nbuviap.gov.ua

Gazeta.ua пропонує найважливіші новини за минулу ніч понеділка, 15 лютого.

1. Кабмін запланував масштабну реформу на українській митниці: чотири з них перейдуть під управління іноземних компаній. Про це прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк розповів в ході програми "10 хвилин з прем'єр-міністром".

2. На другу річницю Революції гідності в Україні можливі спроби дестабілізувати ситуацію. Про це в інтерв'ю "5 каналу" заявив глава СБУ Василь Грицак. З поінформованих джерел Gazeta.ua провокації заблановані на суботу, 20-го лютого.

3. На допит у військову прокуратуру сил АТО в Краматорськ викликані ще 3 розвідника 92-ої ОМБ. Їх викликають у справі щодо розстрілу зведеної мобільної групи в так званій сірій зоні під Щастям. Про це повідомив юрист Леонід Маслов.

4. Житель Китаю, який першим в країні заразився лихоманкою Зіку, одужав і виписаний з лікарні, передає Xinhua. Чоловік проходив курс лікування в лікарні в місті Ганьсянь (провінція Цзянсі) з 6 лютого.

5. Іран почав постачати нафту до Європи вперше за п'ять років. Кілька західних танкерів, завантажених 4 млн баррелями іранської нафти, вирушили до європейського континенту. Про це повідомив керівник національної іранської нафтової компанії NIOC Рокноддіна Джаваді.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк анонсував реформу митниці, в СБУ пепередили про провокації - головне за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі