четвер, 26 вересня 2013 15:25

"Я вам не довіряю і не хочу з вами працювати" - губернатор Полтавщини санітарному лікарю області

"Я вам не довіряю і не хочу з вами працювати" - губернатор Полтавщини санітарному лікарю області
Губернатор Полтавщини Олександр Удовіченко. Фото: kp.ua

На обласному колегіумі Полтавської обласної державної адміністрації губернатор Полтавщини Олександр Удовіченко розкритикував роботу головного санітарного лікаря області Анатолія Журавльова.

"Ви стали вважати себе непотопляємим кораблем, - сказав губернатор після доповіді лікаря. - Я вам не довіряю і не хочу з вами працювати". На думку губернатора, Журавльов погано співпрацює з керівництвом області. В районах не проводиться інформаційно-пропагандистська робота.

В січні цього року Журавльов звільнив санітарного лікаря Кременчука Віктора Самойленка, призначив Сергія Кузьменка. Самойленко в серпні помер. "Хоч юридично це і не довести, але ми тут добре розуміємо, що ваше звільнення колишнього санітарного лікаря Кременчука і його боротьба за очищення доброго імені звели його в могилу. І саме ви взяли на цю посаду Кузьменка. Та в нас таке не проходить", - продовжив Удовіченко.

В обласній санітарно-епідеміологічній службі підготували наказ про звільнення Кузьменка. "Мені прийшло повідомлення, що викликають в Полтаву, - говорить Кузьменко. - Приїхав, зустрівся з Журавльовим, він мені повідомив про звільнення. Наказ я не підписав, бо мені не пояснили причин. Коли їхав додому, в мене піднявся тиск, стався гіпертонічний криз. Колеги накапали валер'янки, я поїхав в лікарню. Зараз на лікарняному. Коли вийду, буду працювати далі, нічого підписувати не збираюся".

Проте, Журавльов збирається звільнятися з посади головного лікаря області. "Скоро для цього поїду в Київ. Але повністю залишати службу не буду, - каже Журавльов. - Губернатора влаштовує робота служби, не подобаюся тільки я".

Зараз ви читаєте новину «"Я вам не довіряю і не хочу з вами працювати" - губернатор Полтавщини санітарному лікарю області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі