неділя, 16 грудня 2012 14:52

"Я доб'юся, щоб Власенко виплатив мені 125 тисяч, стоячи на колінах" - Окунська

"Я доб'юся, щоб Власенко виплатив мені 125 тисяч, стоячи на колінах" - Окунська
Окунська хоче позбавити свого екс-чоловіка Власенка депутатської недоторканності та посадити в тюрму. Фото: glamurchik.tochka.net

Наталя Окунська вимагатиме позбавлення свого колишнього чоловіка, народного депутата Сергія Власенка, депутатської недоторканності та притягнення його до кримінальної відповідальності за невиконання рішення суду.

Про це вона повідомила, коментуючи заяву про судове рішення, на підставі якого Державна прикордонна служба не допустила Власенка до вильоту за кордон з аеропорту "Бориспіль", пише ТСН.

"Уже не перший рік Власенко не виконує рішення судів про розділ майна, весь час прикриваючись депутатською недоторканністю. На даний момент сума боргу становить 125 тисяч гривень", - заявила Окунська.

"Я зроблю все можливе, щоб добитися позбавлення Власенко депутатської недоторканності і притягнути його до кримінальної відповідальності. Його місце у в'язниці", - додала Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенка затримали в аеропорту Бориспіль: у "Батьківщині" заявили про репресії

Вона повідомила, що вважає питання виплати її колишнім чоловіком боргу принциповим.

"Для мене ці 125 тисяч гривень - питання принципу. Я доб'юся, щоб Власенко виплатив їх, стоячи на колінах. Поки він цього не зробить, він буде невиїзним", - сказала Окунська.

Вона також назвала заяви Власенко істерикою і підкреслила, що депутат заплутався у власній брехні.

Нагадаємо, що світська левиця і екс-модель Наталя Окунська вже не перший рік воює зі своїм колишнім чоловіком, адвокатом Сергієм Власенком.

Зараз ви читаєте новину «"Я доб'юся, щоб Власенко виплатив мені 125 тисяч, стоячи на колінах" - Окунська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі