субота, 13 жовтня 2012 03:40

70% виборців визначилися з вибором - рейтинги

70% виборців визначилися з вибором - рейтинги
70% виборців визначилися зі своїми вподобаннями. Фото: www.pravda.lutsk.ua

"Батьківщина" випереджає партію "УДАР" майже на 3%.

Про це свідчать дані опитування групи "Research & Branding Group", які оголосив соціолог Євген Копатько в ефірі Шустер Live.

Згідно з даними останнього опитування, Партія регіонів набирає 27,8% голосів. "Батьківщина" набирає 19,4%, партія "УДАР" - 16,6%. У свою чергу, Компартія набирає 11,2%, ВО "Свобода" - 4,7%, партія "Україна - вперед" - 2,8%. Похибка опитування становить 2%.

За словами Копатька, деякі виборці ще будуть визначатися зі своїми уподобаннями саме напередодні дня голосування.

"Ми вважаємо, що на виборах буде участь більше 60%. 70% респондентів визначилися з вибором. 11% на південному сході визначаться найближчим часом, і 19% населення визначаться на заході", - сказав він.

"За нашими даними на 25 вересня "УДАР" випереджав "Батьківщину" на 1,5%. Зараз вже "Батьківщина" випереджає", - додав Копатько.

Пізніше Копатько також заявив, що ніколи не приховував, що працює з Партією регіонів, але на професіоналізм і чесність результатів досліджень це не впливає. Він пояснив, що самі партії зацікавлені замовляти чесні та точні дані досліджень, аби володіти інформацією і скеровувати свою роботу на подальший період.

 

Зараз ви читаєте новину «70% виборців визначилися з вибором - рейтинги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі