четвер, 18 серпня 2011 17:13

Спецтема: 20 років незалежності!

20-річчя незалежності України – не свято для нинішньої влади - Левко Лук'яненко

20-річчя незалежності України – не свято для нинішньої влади - Левко Лук'яненко

Нинішня влада більше симпатизує Москві, аніж народу України та її державності. Таку думку в журналі "Країна" висловив політик Левко Лук'яненко, коментуючи святкування 20-річчя незалежності України.

"Це носії російської політичної культури, цілі якої - поширення імперії на щоразу більшу територію. Тому відокремлення України та її незалежність - це величезний удар по російській імперській ідеї. А, оскільки сьогоднішня українська влада вихована в антиукраїнському, проімперському руслі, то вони зовсім не відчувають потреби святкувати", - сказав він.

За його словами, це свято української нації, яка, після сімох століть боротьби, нарешті добилася незалежності й проголосила її 24 серпня 1991-го, а не теперішньої влади.

"А ця влада - люди не українського походження, не українських ідеалів, не української культури, мови, традицій. Для них усе, що пов'язано з Україною, з нашою боротьбою за незалежність, із нашими мріями про державу - усе це для них чуже. І вороже", - додав Лук'яненко.

Читайте повну репліку Левка Лук'яненка у журналі "Країна" №84 від 19 серпня 2011 р.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «20-річчя незалежності України – не свято для нинішньої влади - Левко Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі