вівторок, 04 січня 2022 17:55

2022-й почався для Зеленського з нових фотожаб
8

Президент Володимир Зеленський приїхав на курорт "Буковель" в Івано-Франківській області і розмістився в готелі "Radisson Blu Resort Bukovel", в якому зупинився олігарх Ігор Коломойський, повідомив 4 січня сайт "Українська правда".

Вартість двомісного номера в готелі за добу стартує від $252 або 6 875 грн і сягає 16 тис.

Через майже півтори години після публікації на сторінці Зеленського у Facebook з'явився допис, що він "подорожував з Києва до Буковелю для короткого зимового відпочинку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський на руках в Єрмака, Кива-науковець, скумбрія по 8 грн: яким був 2021-й у фотожабах і мемах

Користувачі соцмереж почали публікувати меми і фотожаби. Gazeta.ua пропонує найцікавіші.

"Зеленський знову поїхав на відпочинок: цього разу до Буковелю. І абсолютно випадково сьогодні заселився в один готель Radisson Blu Resort Bukovel з Коломойським, котрому теж закортіло саме ці свята провести саме в Буковелі. Мало того: обоє цілком випадково заселились в апартаменти на 5-му поверсі. Ну, часи зараз такі, складні і небезпечні - треба триматись разом, максимально близько", - коментує політтехнолог Олексій Голобуцький.

Торік у березні США запровадили санкції проти Коломойського. Йому й родині заборонили в'їзд у країну. Американські правоохоронні органи підозрюють колишніх власників Приватбанку Коломойського й Геннадія Боголюбова в придбанні нерухомості у США за кошти, виведені з фінустанови.

Олігарх живе у Дніпрі й не може виїхати за межі України, казав мер міста Борис Філатов.

Зараз ви читаєте новину «2022-й почався для Зеленського з нових фотожаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі