четвер, 15 листопада 2007 08:29

"Азарову капусту" роздавали люди Луценка у Чернівцях

На Центральній площі Чернівців активісти обласної організації Громадянського руху "Народна самооборона" під гаслом "Капуста замінить м`ясо, яйця, олію та хліб" провели інформаційну акцію "Азарова капуста".

Учасники акції принесли на площу три мішки білокачанної капусти, яку роздавали усім бажаючим. Водночас людям розповідали, що перший віце-прем"єр-міністр Микола Азаров, який, за словами учасників акції, "не спромігся виконати обіцянки покращити життя вже сьогодні, вважає капусту основним продуктом у раціоні українців".

Організатори акції підготували інформаційні стенди з рецептами приготування дешевої капусти від Азаров. Мешканцям Чернівців пропонували рецепти капусти вареної, смаженої, пареної, печеної, квашеної, а також майже екзотичну страву – компот із капусти.

8 листопада перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров на брифінгу журналістам відзначив зниження зростання цін на продукти харчування. "Я думаю, що в листопаді стабілізація (цін на продукти харчування) відбудеться, вона вже відбувається - ми її спостерігаємо, - вона закріпиться, і ми матимемо показник інфляції нижчий", - підкреслив Азаров. Також він відзначив зниження цін на овочі, зокрема на капусту, на цукор (на 7%).

"Ніхто з вас не написав і не сказав, що виявляється, на капусту в жовтні на 20% знизилися ціни. Смішно? А мені здається, не дуже. Капуста в раціоні наших громадян займає дуже серйозну позицію", - сказав Азаров, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину « "Азарову капусту" роздавали люди Луценка у Чернівцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі