середа, 01 лютого 2012 06:00

Взимку одружуються романтики

У п'ятницю до РАЦСу в Києві під'їжджає білий лімузин зі стрічками і штучними квітами. З машини вискакує молодий 32-річний Олександр. Подає руку нареченій 30-річній Ірині.

— Саша запропонував мені одружитися в серпні, — молода кутається у коротку білу норкову шубу. Букет із білих троянд прикриває руками в білих шкіряних рукавичках. — Думали подати заяву на жовтень, але знайомий астролог відмовив. Сказав, що шлюб у жовтні обіцяє багато труднощів. Одруження в листопаді віщувало постійні сварки. Грудень відкинули самі, бо перед Новим роком ціни на все виростають. Обрали січень. Кажуть, шлюб буде довгий і щасливий.

Весільна церемонія триває близько 20 хв. Працівниця РАЦСу 53-річна Галина Іванівна розливає шампанське молодим і гостям:

— Взимку одружуються романтики. Влаштовують весілля в заміських ресторанах з катанням на санях і грою в сніжки. Якщо правильно підгадати з погодою, таке весілля запам'ятається. Влітку шлюби реєструємо кожні 20 хвилин, взимку клієнтів значно менше. Це дозволяє без поспіху провести церемонію, більше часу приділити молодим. У морозну погоду гостям часто замість шампанського розливають глінтвейн і частують гарячими млинцями.

Переваги:

• Весілля взимку обійдеться дешевше. Ресторани, перукарі, візажисти, агентства з прокату машин, фотографи й оператори скидають ціни. На весільні наряди діють акції, розпродажі.

• У загсі менші черги. Не доведеться 40 хв. чекати, доки вас розпишуть. Можна вибрати зручний для вас день, а не той, коли є місце.

• Матимете гарні фото на тлі засніжених дерев.

Недоліки:

• У містах велика вірогідність, що весільний кортеж потрапить у затор.

• Такі розваги, як прогулянка на повітряній кулі, будуть некомфортні.

• Нареченій треба купувати шубу та чоботи.

 

Зараз ви читаєте новину «Взимку одружуються романтики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі