середа, 16 січня 2013 00:00

Віталій Кличко хотів стати космонавтом

Автор: фото: REUTERS
  ”Мої діти без акценту розмовляють англійською, німецькою, російською та українською мовами”, — каже боксер і нардеп Віталій Кличко
”Мої діти без акценту розмовляють англійською, німецькою, російською та українською мовами”, — каже боксер і нардеп Віталій Кличко

Боксер і народний депутат 41-річний Віталій Кличко зимові свята провів в американському штаті Флорида. Дітям подарував три айпеди. Витратив на подарунки 20 тис. грн.

— Наприкінці грудня з усією родиною поїхали у штат Флорида, — каже Віталій Кличко. — Там відвідали космодром на мисі Канаверал. Ходили поміж космічними кораблями. Мені було цікаво, бо в дитинстві я мріяв стати космонавтом.

Віталій Кличко зі своєю дружиною 38-річною Наталією виховують трьох дітей: 12-річного Єгора, Єлизавету-Вікторію, 10 років, та 7-річного Максима.

— Діти на Новий рік подарували мені свої малюнки. Перед святами просили про айпеди. Щоб не дарувати один на трьох, вирішив кожному купити окремий. Своїх дітей ніколи не сварив і не ставив у куток. Коли є за що на них накричати, донька обіймає мене і каже: "Тату, я так тебе люблю!" Після цього я не можу бути суворим.

Діти Кличка навчаються в Україні, Америці та Німеччині.

— Вчаться в "Американ інтернейшнл скул", філіали якої є в багатьох країнах світу. Вони змінюють школу, коли зі мною їздять в Америку чи Німеччину. Завдяки цьому без акценту розмовляють англійською, німецькою, російською та українською. Хочу, щоб вищу освіту діти здобували за кордоном — у Принстоні чи Гарварді.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко хотів стати космонавтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі