четвер, 18 грудня 2008 17:48

"Він віддав мені лише "ягуар"

Автор: фото: Наталія Чубенко
  Колишня телеведуча Лідія Петрова із донькою Емілі у кафе ”Волконський Кейзер” на Хрещатику
Колишня телеведуча Лідія Петрова із донькою Емілі у кафе ”Волконський Кейзер” на Хрещатику

Із колишньою родиною видавця журналу "Папарацци" 37-річного Валіда Арфуша сидимо у кафе "Волконський Кейзер" на Хрещатику. 27-річна Лідія Петрова всаджує 4-річну доньку Емілі біля ноутбука за сусідній столик. Арфуш і Петрова розійшлася місяць тому після семи років життя у цивільному шлюбі.

— Ми домовлялися не давати коментарів із цього приводу, — стукає нігтями з французьким манікюром по столу Лідія. Говорить російською. — Але Валід не дотримав слова. У його словах мало правди. Наші проблеми накопичувалися роками. Він мені зраджував двічі. Одна з цих жінок — моя близька подруга. У серпні минулого року я була з Емілі на морі. Після повернення побачила, що моєю косметикою і шампунями користувалися. Удома хтось готував їжу, хоча Валід ніколи не готує. У мене була запечатана пачка лазаньї,  вона лежала  майже порожня. Валід прокидався вдосвіта, біг у душ і йшов із дому. Врешті про його зради мені почали говорити друзі.

Валід зізнався вам?

— Ми тоді мали переїжджати в нову квартиру на Подолі. Я сказала, що не переїду. Валід став ідеальним-геніальним, дарував квіти, повіз у Грузію, Вірменію та Францію. І я його вибачила.

Чому ж розлучилися?

— Валід проводив зі мною мало часу. Я його благала бодай піти в кіно. Хоча для Лізи і Каріма (діти Арфуша від першого шлюбу. — "ГПУ") у нього завжди була культурна програма. На канікули він возив їх у Париж і Ніццу. Перша дружина Наталя наполягла, щоб не знайомив їх із Емілі та зі мною.

Ви говорили про це з Наталею?

— Я намагалася поговорити з Валідом про це, а він віджартовувався.  Валід офіційно із Наталею не розлучився, а я хотіла заміж. Спочатку я казала: не можеш женитися — не треба, головне — кохання, почуття, повага. Але якось подумала: навіщо себе дурити? Я хочу заміж, хочу білу сукню. Покликати родичів і друзів.

Хто першим сказав про розлучення?

— Це ми вдруге розійшлися, — червоніє. — Уперше було в лютому. Після чергової сварки він викинув мене з речами із квартири. Сказав, що не хоче бачити й чути. А потім ловив по ресторанах, просив повернутися. Місяць тому я пішла сама. Коли зібрала речі, грала пісня Мадонни "Сей ґудбай". Ми з Валідом танцювали і плакали, — очі Лідії стають вологими. — Він віддав мені лише "ягуар" і заплатив за три місяці за однокімнатну квартиру на Севастопольській площі. Забрав водія, який возив дочку в танцювальну школу. Тепер вожу її сама, хоч у мене купа роботи. Останні два тижні Валід не дав ані копійки на Емілі. Мені треба принижуватися, дзвонити, просити, писати, і тільки потім він дасть ті вонючі 300 доларів на тиждень.

Через рік йому підірвали "бентлі"

Із Арфушем жінка познайомилася 3 лютого 2001 року в київському ресторані.

— Валід був із дружиною. Я тоді працювала ведучою на М1, винаймала квартиру. Валід почав дарувати квіти, купував косметику, приїжджав лімузином. Ми відправляли Емілі до бабусі, а самі переселялися в шикарний готель. Коли перший раз пішов від дружини, прожили разом місяць. Якось повернулася з роботи, а Валіда і його речей немає. Він місяць не відповідав на мої дзвінки, секретарці сказав, щоб зі мною не з"єднувала. А через рік йому підірвали "бентлі". Валід подзвонив з аеропорту, сказав, що летить із родиною в Париж. Мене кілька місяців переслідував чорний "мерседес"-кубик. Думаю, це з президентської адміністрації шукали на Валіда компромат. Я полетіла до нього в Париж, коли його дружина повернулася до Києва. Ми місяць прожили у Франції, потім поїхали на місяць на острів Маврикій. Коли повернулися до Києва, Валід пішов остаточно.

Як відреагували батьки, друзі?

— Моя мама казала, що мені потрібен нормальний чоловік. Але коли ми розлучилися, ридала! Валідові батьки — хороші люди, у них принцип: любити тих, кого любить син. Шкода, що Емілі так і не побачила дідуся. З Валідовим братом Омаром ми народилися в один день — 20 квітня, тільки я 1981-го, а він — 1971-го. Омар узяв сторону брата, багато наших друзів ігнорують мене. Мене підтримує Жанна, дружина режисера Алана Бадоєва.

Лідія Петрова працює арт-директором у київському рекламному агентстві. Організовує фотозйомки. Остання її робота — календар на 2009-й для коньяку "Алекс". Після Нового року випустить у продаж колекцію спідньої білизни "Мадам Батерфляй".

Зараз ви читаєте новину «"Він віддав мені лише "ягуар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі