вівторок, 02 лютого 2016 06:15

Валентин Бишовець і Ніна Добра зустрічалися менш як місяць

Автор: ФОТО з сімейного архіву Валентина Бишовця
  Валентин Бишовець із міста Бориспіль на Київщині взяв за дружину Ніну Добру із села Македонівка на Донеччині. На весіллі було 40 гостей
Валентин Бишовець із міста Бориспіль на Київщині взяв за дружину Ніну Добру із села Македонівка на Донеччині. На весіллі було 40 гостей

— Познайомився з ­майбутньою дружиною 20 грудня торік. Ми з поб­ратимами приїхали на ротацію в село Македонівка під Маріуполем. Зайшли в місцевий продуктовий магазин купити поїсти, водички й солоденького. А тут Ніна — чорнява красуня з карими очима, — говорить 24-річний Валентин Бишовець, боєць 37-го окремого мотопіхотного батальйону, з передової на Донеччині.

23 січня він одружився з 18-річною Ніною Доброю із села Македонівка Володарського району Донецької області.

— Ми зустрічалися менше місяця. Її великі карі очі мені в душу запали, — розповідає Валентин. — У магазині з Ніною розговорилися. Прийшов туди й наступного дня. Обмінялися телефонами й почали зустрічатися. Новий рік святкували з її батьками вдома. Приїхала моя мама з Борисполя. Запропонував коханій одружитися. Всі були здивовані, крім моєї мами. Їй проговорився напередодні. Боявся, що Ніна не погодиться. Коли почув "так", надів на її пальчик золоте кілечко.

Зрозумів, що хочу завжди бути поруч із цією дівчиною. Весілля святкували в Македонівці. З побратимами поїхали викупляти наречену. Мусили побудувати будиночок із чотирьох бутилок горілки й пляшки коньяку. Щоб потрапити до Ніни, мав на кожному кроці казати комплімент про неї. Весільну сукню й шубку взяли напрокат у Маріуполі.

Весілля обійшлося в 12 тисяч гривень. Обручки купили срібні. Дуже допомогли бійці — скинулися грошима. Святкували в сільському кафе. Було 40 гостей — родичі й хлопці з мого батальйону. Заїхали до мене в частину. Комбат благословив нас старовинною іконою з Києво-Печерської лаври. Взяв свідком побратима Ігоря. У нього теж є тут дівчина. Місяць зустрічаються. Недавно освідчився. Тепер чекаємо ще на одне весілля.

Молодята живуть із батьками Ніни.

— Мені залишилося служити 3,5 місяця. Наша військова частина за 1,5 кілометра від дому. Ніна не хоче поки що їхати далеко від батьків. Я в Борисполі жив із мамою. Але маю свою квартиру, яку здаю. Може, тут купимо будиночок. За 5 тисяч доларів можна взяти гарну хату з ремонтом.

— Хоть к нам в магазин военные ходят часто, на Валика обратила внимание сразу. Он веселый и простой парень, — каже Ніна Бишовець. — Влюбилась, поэтому согласилась выйти замуж так быстро.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Бишовець і Ніна Добра зустрічалися менш як місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі