пʼятниця, 05 квітня 2013 00:00

У Лондоні зробили готель із солодощів

14 кондитерів у Лондоні зробили готель із солодощів. У закладі вісім їстівних кімнат. Щоб поселитися, люди бронювали місця торік у грудні. За добу платили від 500 фунтів стерлінгів — близько 6 тис. грн.

— У нашому готелі можна їсти усе. Навіть стіни й підвіконня зроблені з шоколаду або бісквіту, политі джемом чи помадкою, — каже працівник готелю Марк Огюстен, 37 років. — Тільки у нас ви можете побачити килим із різнобарвного безе, скупатися у ванні, наповненій карамельками і поп-корном. Кімнати освітлюють лампи з кексів і зефірні гірлянди.

Усі меблі, аксесуари, предмети інтер'єру зроблені з мигдального печива, тістечок, безе, крему, їстівної мастики, марципану, желе й зефіру. Над створенням кімнат кондитери працювали 2 тис. год.

— Щоб їстівний "будівельний матеріал" не зіпсувався, ним одразу почали оздоблювати приміщення. На одну кімнату витрачали 600 кілограмів цукру і дві тисячі мигдалевих пряників. Щоб пофарбувати стіни, заколотили 800 літрів вершкового крему. На диван і стільці розтопили 500 кілограмів шоколаду, — згадує Марк.

Готель проіснував три дні. З'їсти його запросили всіх охочих. Найбільше відвідувачам смакували картини й вазони, зроблені з кексів. Таку рекламну акцію запустила компанія — виробник цукру.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні зробили готель із солодощів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі