пʼятниця, 09 квітня 2010 02:02

"Усе наперед знаю, що трапиться, та змінити нічого не можу"

Автор: фото з домашнього архіву Антоніни Радченко
  Антоніна Радченко з Чернігова після того, як потрапила в автокатастрофу, почала розгадувати сни. ”Батько мій теж на снах знався, це йому передалося від бабусі”, — каже вона
Антоніна Радченко з Чернігова після того, як потрапила в автокатастрофу, почала розгадувати сни. ”Батько мій теж на снах знався, це йому передалося від бабусі”, — каже вона

Після клінічної смерті в чернігівки 25-річної Антоніни Радченко з"явилося вміння тлумачити сни.

— 1987-го наша сім"я жила в селі Нехаївка Коропського району. Мені тоді 3 роки було. Після грози гуляла з дітьми у парку крохмального заводу. Знайшли якийсь дріт. Старші його не чіпали. Я вирішила перестрибнути через нього, зачепилася лівою ногою. Він був під напругою 360 вольт. Перший розряд пройшов через голінь і вийшов над правою бровою. Другий вийшов через рот, розірвав мені язик. Я стала фіолетового кольору, з рота пішла піна. Раптом побачила тунель, світло в кінці. Летіла начебто по величезній скважині, на стінах світилися кристали салатового кольору. Хтось відкрив люк і витягнув мене звідти. Це старший з нашої компанії Славік Ломоса палкою відкинув дріт. На все життя залишилися шрами над бровою і на голені. Через це не вдягаю спідниці, в основному ношу брюки.

Згадує, як до їхніх знайомих приїздила провидиця з Куликівки.

— Подивилась на мене й каже: цій дівчинці тричі загрожуватиме смерть. Згадала про її слова, коли потрапила в аварію 1999-го. Я навчалася в Києві у коледжі авіаційного університету. Тролейбус, у якому  їхала, перекинувся на бік, де двері. Його протягнуло по асфальту кілька метрів. Багато людей постраждало, а в мене — ні подряпини. Після цього стала відчувати небезпеку і передбачати біду. Усе наперед знаю, що трапиться, та змінити нічого не можу.

Три роки тому почала тлумачити сни.

До хвороб сняться коні, біле вбрання, церква, лікарня, сира риба

— Батько мій теж на снах знається, це йому передалося від прабабусі. Буває, дзвонять на мобілку ні світ ні зоря: "Тоня, мені таке наснилося". Я спросоння відповідаю, як колись батько: менше їсти треба на ніч. Не всі сни віщі.

Що означає, коли сниться взуття — нове або старе?

— Скоро буде дорога. Старе взуття — відомий шлях, нове — похід у невідоме місце. Якщо взуття знімаєш, дороги не буде.

Якщо літаєш уві сні?

— Дітям — ріст, дорослим — пусті мрії, які не збудуться.

Риба до чого сниться? Вода чиста і каламутна?

— Ловити рибу жінці — вагітність, якщо впіймала. Для чоловіків — хвороба. Вода чиста — успіх у справах, каламутна — хвороба.

Діти, весільне вбрання?

— Якщо не немовлята — до новин, здивування. Рідко — до реального прибутку. Бачити себе у весільному вбранні — печаль, хвороба.

Якщо випадають зуби, з кров"ю чи без?

— Зуби — це родичі. Не варто лякатися, якщо наснилося, що випав зуб із кров"ю. Часто це просто пустий сон. Іноді означає смерть родича. Сни —  як гороскопи: треба враховувати, у який день наснилося, час.

До чого сняться еротичні сни?

— Це наслідок статевого утримання. Людині сниться те, чого бракує в житті.

Що сниться до хвороб?

— Коні, біле вбрання, церква, лікарня, сира риба.

А до грошей?

— Навала вошей, клопів.

Що означає, якщо наснився лисий чоловік?

— Утратите впливового покровителя.

До чого з"являються вві сні політики?

— До  пліток, скандалів, суєти.

А якщо шеф голий наснився?

— Дасть вам прочухана.

Чому сняться кошмари? Коли бандити доганяють, убивають?

— Це не передвіщає неприємностей. Скоріше, наслідки стресів, переляку.

А калюжі крові?

— Готуйтеся до візиту родичів — "улюблених" зятя, тещі, свекрухи.

Зараз ви читаєте новину «"Усе наперед знаю, що трапиться, та змінити нічого не можу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі