вівторок, 22 грудня 2015 07:35

Юлія Льовочкіна вагітна втретє

Автор: ФОТО З САЙТА www.kp.ua
  Фотографію вагітного нардепа Юлії Льовочкіної у залі засідань Верховної Ради розмістили в інтернеті 17 грудня. Батько майбутньої дитини — син поета Миколи Вінграновського Андрій
Фотографію вагітного нардепа Юлії Льовочкіної у залі засідань Верховної Ради розмістили в інтернеті 17 грудня. Батько майбутньої дитини — син поета Миколи Вінграновського Андрій

Народний депутат від "Опозиційного блоку" 38-річна Юлія Льовочкіна вагітна втретє. Кажуть, чекає двійню. Має народити через кілька місяців. Вона — сестра екс-голови Адміністрації президента 43-річного Сергія Льовочкіна.

— Юлия долго скрывала свое положение, — розповідають її однопартійці. — На засідання в парламент приходила у вільному вбранні темного кольору. Якби нещодавно не наділа вузьку кофту, живіт ніхто б і не помітив.

Торік у вересні Юлія Львочкіна повінчалася з 52-річним Андрієм Вінграновським. Церемонія відбулася в Троїцькому храмі на території Києво-Печерської лаври. Храм закритий для відвідувачів. За роки незалежності там вінчали лише кілька пар. За три місяці до цього Льовочкіна народила від Вінграновського доньку Євгенію.

— Льовочкіна та Вінграновський почали зустрічатися два роки тому, — розповідають знайомі подружжя. — Андрій запропонував Юлі одружитися після народження доньки.

Андрій Вінграновський — син поета Миколи Вінграновського. ­2000-го став заступником голови правління благодійного фонду братів Кличків. Очолював департамент культурної спадщини та цінностей при Міністерстві культури. Торік 26 червня його звільнили після звернень громадськості та акцій протесту. Вінграновського звинувачують у наданні дозволів на знищення пам'яток історії та культури Києва.

Шлюб із Вінграновським — другий для Льовочкіної. Вперше вийшла заміж за бізнесмена Арсенія Новікова. Від нього має сина 11-річного Лева та доньку Катерину, 9 років. Вони розійшлися 2010-го.

Після розлучення говорили про роман Льовочкіної з депутатом-"бютівцем" Віталієм Чудновським. Свої стосунки приховували, поки в мережі не виклали фото із зали засідань Верховної Ради. На ньому — екран телефона Чудновського з любовними есемесками до Юлії Льовочкіної.

Пара розійшлася взимку 2013-го. Вже навесні Юлію бачили на виставці, присвяченій пам'яті поета Миколи Вінграновського. Після цього ширилися чутки, що вона зустрічається з його сином.

Юлія Львочкіна сім років була народним депутатом від Партії регіонів. Згідно з декларацією, 2014 року заробила 5,6 млн грн. Володіє дев'ятьма земельними ділянками, має два будинки і стільки ж квартир. В її гаражі — вісім автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Льовочкіна вагітна втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі