середа, 09 листопада 2011 07:45

У Романа Ландіка народився син

Автор: фото з сайта www.zz.te.ua
  Депутат Луганської міськради Роман Ландік одружився у травні, коли дізнався, що його дівчина Ганна Тукіш вагітна
Депутат Луганської міськради Роман Ландік одружився у травні, коли дізнався, що його дівчина Ганна Тукіш вагітна

31 жовтня в депутата Луганської міськради 37-річного Романа Ландіка народився син. Вага хлопчика 3,2 кг, зріст — 52 см. Дитину ще не бачив, бо перебуває в луганському СІЗО за звинуваченням у побитті.

— Про народження онука мені розповіла дружина, — каже нардеп від Партії регіонів 61-річний Володимир Ландік, батько Романа. — Імені онуку ще не вибрали. Ми з дружиною в це не вмішуємося, нехай самі вибирають. Порадив назвати хлопчика іменем когось зі святих. Есемескою надіслав дев'ять імен — нехай вибирають. До сина нікого не пускають. Йому цю новину переказали адвокати. Його зараз вважають найбільшим злочинцем. За нас уже більше пишуть, ніж за Юлію Володимирівну.

Дружина Романа Ландіка 21-річна Ганна Тукіш із сином у Луганському міському пологовому будинку. Цього тижня їх мають виписати додому.

— Роман і Аня до весілля зустрічалися чотири роки, — розповідає Олена, подруга Ганни. Прізвища просить не вказувати. — Познайомилися на якійсь вечірці. Роман довго за нею упадав. Щоранку чекав біля її під'їзду, щоб відвезти на пари. Часто купував квіти і дорогі подарунки. Аня скромна і проста дівчина. Навчається в Східноукраїнському університеті імені Володимира Даля. Її батько раніше працював у міліції, тепер на пенсії. Мати і досі працює в обласному водоканалі. Їхнє весілля було спонтанним. Роман запропонував Ані вийти заміж, коли дізнався про її вагітність.

Пара побралася у травні. Весілля святкували в луганському заміському клубі "Тефліс". Біля входу чергували охоронці з автоматами. Наїдки готував кухар з Італії. Юлія Тимошенко подарувала молодятам перли. А дядько Романа нардеп Валентин Ландик — автомобіль "бентлі".

Зараз ви читаєте новину «У Романа Ландіка народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі