середа, 14 березня 2012 09:01

У Євгена Червоненка дві ліві руки

Автор: Фото з сайта www.uainfo.censor.net.uа
  Євген Червоненко, голова департаменту авіації Міністерства надзвичайних ситуацій, фотографується біля убитих кабанів після полювання у словенському державному мисливському господарстві
Євген Червоненко, голова департаменту авіації Міністерства надзвичайних ситуацій, фотографується біля убитих кабанів після полювання у словенському державному мисливському господарстві

52-річний Євген Червоненко, голова департаменту авіації Міністерства надзвичайних ситуацій, у соцмережі "Фейсбук" виставив фотографії, де він позує на фоні 20 вбитих кабанів.

Фото зробили після полювання у словенському державному мисливському господарстві. Користувачі залишили під світлинами багато невдоволених коментарів. За три дні фотографії зникли зі сторінки, а Євген Червоненко вибачився перед усіма, кому було неприємно проглядати ці кадри.

— Знімки розмістив мій помічник, щоб показати, як Словенія заробляє гроші на полюванні, — каже Євген Червоненко. — Я ходжу на охоту, щоб прочистити мозги і поспілкуватися. Мети отримати трофей собі не ставлю. Пишаюся влучними пострілами. Головне — нормальна компанія і безпека. Щоб не пили, доки зброя не буде розряджена.

На полювання мене підсадив перший тесть. Це було у Львові 1984 року. Коли вийшли на оленів, я перепугався, промазав.

Тепер виїжджаю полювати не так часто, як хотілося б. Разів п'ять-шість на рік. Це не м'ясозаготовки, це спорт. Я до цього був віце-президентом Федерації стендової стрільби: люблю влучати по тарілках. Полювання на фазана, куропатку, утку — подібне. Є на рись чи олень, коли йдеш на два-три дні в гори і вистежуєш звіра. Дві-три доби повзаєш по горах, живеш у наметах. На таке полювання приїжджає багато іноземців до нас у Крим, Херсон. У Херсонській області бачив одну американку — їй 82 роки. Вона дві доби за оленем повзла, вислєжувала.

На полювання беру із собою ліцензії, дозволи, набої, змінну білизну, тормозок. М'яса багато не привожу. Один-два звіра ділять на всіх — це як ритуал. Люблю печене м'ясо, але сам не готую — у мене дві руки лівих.

Зараз ви читаєте новину «У Євгена Червоненка дві ліві руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі