середа, 31 березня 2010 07:05

У чоловіка Сандри Баллок 11 коханок

Автор: фото з сайта tinypic.com.tif
  Актриса Сандра Баллок із чоловіком, байкером Джесі Джеймсом. Вони прожили у шлюбі 5 років, спільних дітей не мають
Актриса Сандра Баллок із чоловіком, байкером Джесі Джеймсом. Вони прожили у шлюбі 5 років, спільних дітей не мають

Американській актрисі 45-річній Сандрі Баллок зраджує її чоловік Джесі Джеймс, 40 років.

Із байкером і ведучим телешоу "Монстер Ґераж" вона живе в шлюбі п"ять років.

— Ми з Джеймсом зустрічаємося вже два роки, — каже коханка Джесі, тату-модель Мішель Макджі. — Уже рік він обіцяє розлучитися з Баллок. Вони не підходять одне одному. Вона набридла йому. Її ніколи немає вдома. Кому потрібна така дружина.

Кажуть, Джесі мав 11 коханок. Про свої стосунки з байкером заявила і стриптизерка 35-річна Мелісса Сміт. Її кілька разів затримувала поліція за вживання наркотиків. Екс-дружина Джесі, порнозірка Джанін Джеймс виступила на захист Сандри. Хоч минулого року актриса відвоювала в неї право опіки над своєю дочкою Санні.

— Мені шкода Сандри, але я попереджала її. Коли вони з Джесі одружувалися, я побажала їм щастя. Не думала, що цей шлюб не протягне і п"яти років. Джесі має одночасно трьох-чотирьох коханок. Його не змінить жодна жінка — він егоїст.

Минулого тижня Баллок виїхала зі свого маєтку в Каліфорнії, в якому жила із чоловіком. Вона не виходить на люди, відмовилася від зйомок у кількох фільмах. Найняла юриста для шлюборозлучного процесу.

— На Сандру впало прокляття "Оскара", — кажуть її друзі. — За останні 12 років майже всі жінки, які отримали цю кінонагороду в номінації "краща актриса", розлучилися з чоловіками.

"Оскар" Баллок дали на початку березня за картину "Невидимий бік". Отримуючи статуетку, вона сказала, що зобов"язана злетом кар"єри своєму чоловікові.

1998-го після отримання премії американської кіноакадемії акторка Хелен Хант розійшлася з бойфрендом Хенку Азаріа. 2001-го кращою актрисою визнали Джулію Робертс. За три місяці після церемонії вона розлучилася з Бенджаміном Браттом, з яким жила чотири роки. 2004-го актрису Шарліз Терон покинув коханий Стюарт Таунсенд. Торік Кейт Вінслет розійшлася з чоловіком Семом Мендесом.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка Сандри Баллок 11 коханок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі