четвер, 17 квітня 2008 19:08

У Червоненка, Ващука та Мазур народилися діти

Увівторок у голови Національного агентства з підготовки до Євро-2012 Євгена Червоненка, 48 років, народився син.

— Це сталось у звичайному пологовому будинку, — розповідає "ГПУ" по телефону батько. — Бомондним лікарям я не довіряю. Пологи пройшли нормально. Син важить 2,5 кілограми, а зріст у нього — 48 сантиметрів.

Одним із перших про новину дізнався народний депутат-"нашоукраїнець" Олександр Третьяков, 38 років.

— Євген передзвонив мені одразу після народження сина, — каже він. — Кричав у слухавку, що щасливий. Танцював і стрибав на радощах під дверима родильної зали. Запросив на вечір до ресторану.

Червоненко не був присутній при пологах.

— Але я вже бачив сина, тримав його на руках, — ділиться він. — Син схожий на мене! У нього навіть брови й погляд такі, як у мене! Коли його тримав, від щастя трусилися руки.

Червоненка-молодшого вирішили назвати Альфредом.

— У нас із дружиною суперечок щодо цього не було, — запевняє Євген Альфредович. — Я ще до УЗД сказав: якщо буде хлопчик, назвемо на честь мого тата, вченого-механіка. Він працював в інституті Академії наук.

Євгена Червоненка по телефону привітав президент Віктор Ющенко.

— Побажав, щоб син ріс щасливим, — продовжує голова нацагентства. — Потім передзвонила Катерина Михайлівна (дружина Віктора Ющенка. — "ГПУ"). Сказала, що Бог любить нас, бо дав сина, який передасть своїм дітям моє прізвище. Тільки-но приїжджав Юрій Павленко (міністр у справах молоді та спорту. — "ГПУ"), подарував Альфредові футбольний м"яч. А я подарував сину гоночний комбінезон червоного кольору. Він вогнетривкий, у ньому можна брати участь у справжніх змаганнях (Червоненко — колишній професійний автогонщик, чемпіон Європи. — "ГПУ"). Розрахований на піврічну дитину. Сподіваюся, що це мій перший син, але не останній. Святкували в ресторані у центрі Києва, чоловік 35 — самі чоловіки. Я одразу попередив, щоб жінок не брали, бо будемо напиватись.

Євген Червоненко створив концерн "Орлан", що випускає безалкогольні напої та здійснює вантажні перевезення. Був народним депутатом України, міністром транспорту і зв"язку, губернатором Запорізької області. Альфред — третя дитина політика. Від шлюбу зі львів"янкою Оленою він має 20-річну доньку Олександру. Від другого шлюбу, теж із львів"янкою Маргаритою, в нього є прийомна дочка Вікторія, 26 років.

Нинішню дружину Євгена Червоненка звуть Ніна. Кажуть, вона молодша від чоловіка на 10 років.

Також 15 квітня народилась дитина у захисника київського "Динамо" Владислава Ващука, 33 роки, та його дружини рестораторки Маргарити Січкар, 38 років. Дівчинка важить 3 кг 600 г, має зріст 54 см. Ім"я їй батьки ще не вибрали. Але Маргарита хоче, щоб воно починалося на букву "В". Тоді у новонародженої будуть ініціали "ВВВ".

Із Маргаритою Січкар футболіст познайомився 1998-го в київському ресторані "Пантагрюель" біля Золотих Воріт, співвласницею якого вона була. П"ять років тому Маргарита народила сина Віталія. Ващук і Січкар досі живуть у цивільному шлюбі, але нещодавно Владислав зробив Маргариті пропозицію.

— Якось ми летіли за кордон, — розповідає футболіст. — Жінка на контролі запитала в Маргарити: "Ви хто? Син із татом, а ви — нянечка?". Тоді я вирішив узаконити наші стосунки.

Це другий шлюб і для Ващука, і для Січкар. Від першого у Маргарити є 20-річна донька Євгенія.

У вівторок народила хлопчика і ведуча телеканалу "1+1" Алла Мазур, 42 роки. Це сталося о 10.20 у столичному пологовому будинку N5 на Севастопольській площі. Дитина важить 2 кг 950 г. Хто батько хлопчика, жінка приховує.

Я одразу попередив, щоб жінок не брали, бо будемо напиватись

— Алла — чудесна подруга, але надто скритна в приватному житті, — каже її приятелька телеведуча Марічка Падалко, 32 роки. — Переживає, щоб про неї не сказали нічого зайвого. У середу Алла була в реанімації. Ми говорили тільки по телефону. Вона мала бадьорий голос, ніяких охів-ахів. Каже, що хлопчик схожий на батька. А її мати запевняє, що немовля схоже на Аллу в дитинстві. Ім"я малюкові вже вибрали, але приховують. Хрещеною матір"ю, певно, буде Мар"яна Воронович — ведуча ранкових новин на "1+1". Банкетів-фуршетів Алла влаштовувати не буде. Вона із тих людей, що тихо радіють своєму щастю вдома.

На роботу Алла Мазур повернеться не раніше вересня. Дитину доглядатимуть її батьки, яких телеведуча кілька років тому забрала до столиці із села Зіньків на Хмельниччині.

Зараз ви читаєте новину «У Червоненка, Ващука та Мазур народилися діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі