вівторок, 16 травня 2017 05:35

У 35-річного піаніста залишилися двоє дітей

П'ять днів пролежав у реанімації ­Київської міської лікарні №17 іранський музикант і звукорежисер 35-річний Анільх Де Зжазоері. Вдосвіта 2 травня їхав у таксі по просп. Перемоги в Києві й автомобіль на великій швидкості врізався у відбійник. Музиканту по лікоть відірвало праву руку.

— За день до аварии мы виделись с Анильхом, — розповідає товариш покійного Салле. — Ввечері сиділи в ресторані. Вранці він поїхав на зустріч і попав в аварію. Від сильного удару його правицю ніби відрізало. Кінцівку пришити не змогли, була сильно ушкоджена. Обидві легені пробиті — поставили дренажі. Лікарі казали, його стан стабільний. Та 6 травня йому погіршало. Підключили до апарата штучної вентиляції легенів. Наступного дня в нього зупинилося серце.

Анільх Де Зжазоері навчався у Києві. На батьківщині працював звукооператором, підробляв музикантом. До столиці приїхав у справах. Планував зустрітися із друзями. Поховали в Києві. В Анільха залишилися двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «У 35-річного піаніста залишилися двоє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі