четвер, 28 січня 2010 07:10

Тіна Кароль у свій день народження здавала іспит

Автор: фото з сайту www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Тіна Кароль зі своїм чоловіком, продюсером Євгеном Огиром піднімається сходами столичного Інституту музики імені Глієра. Вона прийшла здавати іспит з вокалу
Співачка Тіна Кароль зі своїм чоловіком, продюсером Євгеном Огиром піднімається сходами столичного Інституту музики імені Глієра. Вона прийшла здавати іспит з вокалу

25 січня співачка Тіна Кароль, справжнє ім"я Тетяна Ліберман, відзначила 25-річчя. О 10.30 вона прийшла на екзамен з вокалу в столичному Інституті музики ім. Глієра.

Під вузом зібралися зо два десятки шанувальниць співачки. Їм по 15–18 років. 17-річна Аліна Сатдарова принесла плакат. На ньому Тіна Кароль у білій сукні з глибоким декольте.

— На її музику підсіла у 14 років, коли Тіна виступала на Євробаченні у Греції, — поправляє на голові рожеву шапку. — Я тоді поїхала в Польщу до тітки. Звідти голосувала, бо з України голоси не зараховували. Хочу поступити в Інститут імені Глієра, але то майже нереально. Туди беруть, якщо ти відомий співак або маєш багато грошей.

Із трьома подружками вона 1,5 год. чекає на 20-градусному морозі. По черзі кожна з шанувальниць замовляє гарячі каву та капучино в кіоску навпроти вузу. Тіна Кароль  приїжджає чорним "мерседесом". Тримає 11 білих троянд.

— Тиночка, с днем рождения! — гукають фанатки. Дарують зів"ялі на морозі троянди.

Співачку веде під руку чоловік, продюсер Євген Огир. У січні вони відзначили другу річницю шлюбу.

— Поєднувати сцену і сім"ю важко. Якщо сина Веню ще можна залишити самого вдома, до Женю вже не лишиш, — розказує вона дорогою до аудиторії. — Першими мене привітали Євген і Веніамін. Подивилася на годинник, було 0.12 ночі. Син подарував листівку з відбитком своєї руки.

Усі прийшли зі шпаргалками, а вона навіть заліковку не взяла

В аудиторії сидять кілька викладачок і ректор, композитор Олександр Злотник, 60 років.

— Вітаю, Тіночко, — тисне їй руку.

Вона цілує його й одну з викладачок. Кладе на парту пальто, залишається у легкій білій туніці. Співає три пісні зі свого репертуару. У відомість їй ставлять "відмінно".

— Ми тягнули білет, а Тіна просто заспівала, — кажуть студентки Юлія й Ольга. — На парах ніколи її не бачили. Усі прийшли зі шпаргалками, а вона навіть заліковку не взяла.

Тіна Кароль їде в Києво-Печерську лавру. Там отець Варлаам вручає золоту ікону, написану для неї. Прем"єр Юлія Тимошенко передала співачці подарунок і вітальний лист. Привітання надіслав і митрополит Володимир.

Увечері Тіна Кароль святкувала в одному зі столичних ресторанів. Чоловік опівночі замовив для неї салют. Торік подарував діамантові сережки і браслет із вкрапленням флуоресцентних каменів за 1 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль у свій день народження здавала іспит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі