середа, 25 березня 2009 16:50

Сара Джессіка Паркер просить ворожку повернути їй чоловіка

Автор: фото з сайту kinopoisk.ru
  Голлівудська актриса Сара Джессіка Паркер вісім років захоплюється йогою. День вона розпочинає із 40-хвилинної зарядки
Голлівудська актриса Сара Джессіка Паркер вісім років захоплюється йогою. День вона розпочинає із 40-хвилинної зарядки

Американська актриса 46-річна Сара Джессіка Паркер звернулася по допомогу до нью-йоркської ворожки Серени. Сподівається, що гадалка допоможе їй зберегти шлюб із актором-однолітком Метью Бродеріком. Через його зради пара останнім часом свариться.

— Сара вже й не знає, що робити, — кажуть друзі актриси. — Вона носить до ворожки шарфи Метью. Серена пообіцяла, що прив"яже ними чоловіка до Сари міцніше.

За годинний сеанс Паркер платить щодня по $105. Паралельно відвідує психіатра. Просила Бродеріка ходити до лікаря разом, однак той відмовився. Актори побралися 11 років тому, мають 6-річного сина Джеймса Вілкі. Улітку торік папараці підловили Бродеріка з коханкою, 25-річною адвокаткою. Вони познайомилися в барі, зустрічалися в заміському будинку одного з приятелів актора. Бродерік не заперечував, що зраджує дружину. Паркер забрала сина й  переїхала від чоловіка. Заявила, що ніколи не пробачить зраду. За місяць передумала і запропонувала зіграти весілля ще раз.

— Шлюб не вдався через мою весільну сукню, — вважає Сара Джессіка. — Я виходила заміж у чорному весільному вбранні, це ж було так стильно. Тепер мрію про класичну білу сукню.

Зараз ви читаєте новину «Сара Джессіка Паркер просить ворожку повернути їй чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі