четвер, 28 грудня 2006 20:29

Родове прокляття не пов"язане зі сварками за межу

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мене турбують родові прокляття, наведені сусідами з діда-прадіда через постійні сварки за межу, — пише Іван Іванович з Тернопільщини. — Дідуся, бабусі, батьків, братів і сестер давно вже немає — повмирали. З нащадків того дому лишилися тільки я. брат, донька й онуки. Живу окремо в приватизованій квартирі, а діти мої завели сім"ї і живуть у різних містах України. Усім нам не щастило і не щастить. Батько і я оглухли в розквіті сил. А тепер глухнуть і мої діти — донька і син.

Крім того, в нашому дворі проживає сусідка. Стосунки в нас нормальні. Але в неї такі очі, що як гляне, краще вернутись чи роботу покинути — вдачі не буде. Як бути в таких випадках?".

Невдачі, які супроводжують ваше життя, — це дія програмних свідомих біоенерговпливів. Вам запрограмовані порчі на неуспіх у справах і здоров"ї. Вони заблокували ваше біополе. Під впливом недоброзичливої сусідки, через очі якої ідуть сильні негативні енергії, структурні порчі активізуються. Тому її погляди діють на вас негативно. Тобто, причина невдач і негараздів штучно закладена у вашій біоенергоінформаційній системі, а негативна енергія сусідки діє як каталізатор.

Що ж стосується родового прокляття, яке проявляється у глухоті, то воно не пов"язане зі сварками за межу. Проблема тут значно складніша, вона — давня. У жорстокі часи міжусобної боротьби один із ваших кровних предків за наказом князя власноручно пробивав барабанні перетинки полоненим, чинячи їх безпорадними рабами.

Жінка замовила приятельці святкову порчу на шампанське

Програмні порчі на проблеми у справах іноді мають таку енергетичну силу, що руйнують усе там, де перебуває їх носій.  Наприклад, киянин Сергій пише: "Невезуха супроводжує мої справи. Весь час виникають проблеми, що від мене не залежать. Якщо я хочу реалізувати проект, то від усіх чую лише компліменти. А як доходить до фінансування, з"являються якісь перепони. Також, коли я працюю в якійсь організації і до мене немає претензій, виникають проблеми у керівників: то вони між собою сваряться, то немає фінансування, то невчасно звіти здають інвесторам тощо. А все це впливає на мене".

Сергію, у вас велике за обсягом енергетично сильне біополе. Тому штучно запрограмований неуспіх супроводжує і вас, і всіх, хто з"являється у зоні вашого впливу. Тільки корекція вашої біоенергоінформаційної системи вирішить штучно створену проблему неуспіху.


Трапляються ситуації, коли люди замовляють порчі знайомим, щоб пожартувати. Але вони не усвідомлюють, що творять, тому результат, як правило, виявляється іншим, аніж сподівалися.

Завжди енергійна киянка Людмила помітила, що після святкування Нового року поступово стала песимістом, почала уникати веселих компаній. На шампанське, яке вживала із задоволенням, не могла дивитися. При корекції біоенергоінформаційної системи Людмили з"ясувалося, що її співробітниця пожартувала. Бажаючи приятельці на весь наступний рік бурхливого п"янкого щасливого життя, вона замовила святкову порчу на шампанське. Але проконтролювати, як виконано замовлення, не змогла. І програмна порча виглядала так: у великій пляшці з шампанським плаває Людмила. Не дивно, що жінка не могла на нього дивитися.

Свято Нового року всім, незалежно від віку, несе надії на краще. Думки й емоції — це енергії. Чим сильніша енергія добрих бажань ближнім і собі, тим краще закладається їх програма у біоенергоінформаційну систему.

Люди ж, які незадоволені всім, — скаржаться на стан здоров"я, родичів, сусідів — як правило, скидають свої проблеми на оточуючих. Одні це роблять інтуїтивно, інші — свідомо. А забруднювати свої та чужі біоенергоінформаційні системи не треба. Позитивна енергія має велику очищувальну силу. Вона зміцнює біополе, яке здатне відштовхувати структури програмних порч і змінювати ситуацію на краще. Тому святковий стан душі, позитивні думки й емоції закладають оптимістичну програму життя на всі наступні дванадцять місяців.



Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Родове прокляття не пов"язане зі сварками за межу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі