середа, 10 червня 2009 16:18

Репер Потап схуд на 20 кілограмів

Автор: фото: Юрій МЕДВІДЬ
  Співачка Настя Каменських у новому кліпі грає роль офіціантки, репер Потап вдає мільйонера
Співачка Настя Каменських у новому кліпі грає роль офіціантки, репер Потап вдає мільйонера

"Я більше на "Євробачення" не хочу. У нас не вистачить грошей не тільки на те, щоб закласти квартиру, як це зробила Світлана Лобода, а й щоби пропіарити таку фігню, як здача квартири. І взагалі, "Євробачення" все частіше виграють геї та лесбіянки", — каже співачка 22-річна Настя Каменських.

Минулого четверга в столичному клубі "Арена" вона разом із репером 28-річним Потапом (Олексієм Потапенком. — "ГПУ") знімалася в кліпі "Не люби мне мозги". Потап грав роль мільйонера, Настя — офіціантку.

— Прямо як у Настіному житті! Від простої дівчини до суперзірки. Із грязі в князі, — жартує російською Потап.

— Неправда, — ображається Каменських. — Я ніколи не працювала офіціанткою.

Потап виймає з-під розстебнутої сорочки золотий хрест на ланцюжку.

— На мені годинник за 330 тисяч гривень і золотий хрест за 400 тисяч! — хвалиться.

Настя випинає груди:

— А мій бейджик за два п"ятдесят можна в любому кіоску преси купити, — показує пальцем на бейджик. На ньому напис "Настя".

Потап розсовує по столу фальшиві 100-доларові купюри. Каменських більше схожа на секретарку, ніж на барменку. Вона в білій блузі та чорній спідниці до колін.

На мені годинник за 330 тисяч гривень і золотий хрест за 400 тисяч!

— Набридло, що люди сприймають нас як пародійних колгоспників. Та і ми всіх вже дістали тим, що постійно знімаємо штани і вивалюємо все на український шоу-бізнес. Я за те, щоби люди відносилися одне до одного з розумінням, а не "любили" один одному мізки. Про це наша пісня.

Співачка бере тацю, ставить на неї два стакани з коньяком, один розбиває на столі.

— Твою мать!.. — лається Потап. Б"є кулаком по столу. Кидає в обличчя Каменських фальшивки.

Настя просить підпудрити їй ніс. У неї нежить.

— Улітку, може, трохи відпочину. Поїду на Мальдіви чи в Монако, а восени — в Америку. Там маємо турне, — сідає у пластмасове крісло. Закидає ногу на ногу, гортає журнал.

— Настя так поправилася, — шепчуться дві дівчини за її спиною.— Ноги потовстішали, боки наросли.

— А мне кажется, у нее вырос живот.

Оператори просять Потапа матюкатися в камеру. Репер розстібає два верхні ґудзики сорочки. Він помітно схуд: щоки запали, виступили вилиці. Каже, за останні півроку скинув 20 кг, бо має каміння в нирках.

— Приходить час збирати камні, і приходить час їх викидати. Із мене багато вийшло. Боявся, аби на концерті каміння не пішло і в перших рядах людей не повбивало. Зараз нормально себе почуваю. За літо зніму чотири кліпи.

Зараз ви читаєте новину «Репер Потап схуд на 20 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі