вівторок, 11 червня 2013 07:15

Путін розлучився у вигідний для себе час

Російський президент 60-річний Володимир Путін розлучається з дружиною 55-річною Людмилою Олександрівною. Про це подружжя розповіло ввечері 6 червня після першого акту балету "Есмеральда" в московському Кремлівському палаці.

— Путін розлучився у вигідний для нього час. Від попередніх виборів минув рік, до наступних ще п'ять. За цей час встигне створити нову родину і стати зразковим сім'янином. Президент-холостяк не викликає довіри, — каже київський іміджмейкер Вадим Максименко, 39 років. — Під час публічного зізнання подружжя ні разу не вжило слова "розлучаємося". Його замінили пом'якшеними формами: "шлюб завершений", "тепер у кожного своє життя". Про сімейні скандали жодного слова.

Чому він наважився на цей крок?

— Сімейні перипетії пом'якшать жорсткий образ Путіна. Кожен президент у першу чергу залишається людиною. Він і так дев'ять років жив у шлюбі з жінкою, з якою його зв'язували лише діти й штамп у паспорті. Чутки про його роман з Аліною Кабаєвою (колишня російська гімнастка і депутат Держдуми. — "ГПУ") ширилися не один рік. Припускаю, шо це було насамперед її рішення. Частина електорату Путіна через це відпаде. Але частина нового прибуде, коли він визнає двох дітей від цивільного шлюбу. Кабаєва втілює азійську половину Росії.

Оголосивши про розлучення, президент Росії порушив багатолітнє табу. Це безпрецедентне для цієї країни явище. Два сторіччя ніхто з її правителів не розривав шлюб публічно. Востаннє дружину покинув Петро I. 1697 року під час європейського візиту послав додому розпорядження: свою жінку Євдокію Лопухіну постригти в черниці.

Зараз ви читаєте новину «Путін розлучився у вигідний для себе час ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі