четвер, 17 квітня 2008 19:27

Путін одружується з Аліною Кабаєвою (ФОТО)

Російські та західні ЗМІ пишуть, що президент Росії Володимир Путін, 55 років, розлучився. Він збирається одружитися із 24-річною гімнасткою Аліною Кабаєвою.

— Термін його президентства добіг кінця. Доньки виросли: одна заміжня, живе в Мюнхені, друга — студентка. Саме час зайнятися особистим життям, — зазначає італійське видання "Ла Репуббліка".

Подейкують, у лютому Путін в одному із петербурзьких РАЦСів розлучився з Людмилою Шкребньовою, 50 років. Серед компаній міста, які організовують корпоративні свята, начебто вже оголосили закритий конкурс на право проведення весілля президента. Називають дату і місце одруження: 15 червня, на Трійцю, у Костянтинівському палаці Санкт-Петербурга, на батьківщині Путіна.

Його нареченій 12 травня виповниться 25 років. Вона народилася в Ташкенті в родині футболіста "Пахтакора". У 3,5 року почала займатися художньою гімнастикою. У жовтні 2001-го після чемпіонату світу в Мадриді в її крові знайшли заборонений препарат. На два роки спортсменку дискваліфікували. Вона стала ведучою тижневої програми "Імперія спорту" на телеканалі 7ТВ та знялася в японському фільмі "Червона тінь". 2004-го Кабаєва перемогла на Олімпіаді в Афінах. Вона також абсолютна чемпіонка Європи та світу.

За джерелами "ГПУ", Кабаєва зустрічається з Путіним із 2004-го. Подейкують, її тренер Ірина Вінер була проти, бо це заважало спортивній кар"єрі Аліни. Гімнастка набрала зайву вагу. На початку 2007-го Кабаєва стала депутаткою Держдуми. Вона входить до пропрезидентської фракції "Єдина Росія". У вівторок, 15 квітня, цю партію очолив Володимир Путін.

У березні журнал "Російський репортер" визнав Кабаєву найсимпатичнішою жінкою країни.

— У неї чудова фігура, обличчя газелі, великі східні очі й довге темне волосся. Росіяни вважають її вродливішою за тенісисток Шарапову та Курнікову. У порівнянні з нею вони лише дві красиві кобилки, — пише італійський журналіст Леонардо Коен.

— Я не помітила нічого романтичного у стосунках Кабаєвої та Путіна, — каже віце-спікер Держдуми, колишня олімпійська чемпіонка з бігу на ковзанах Світлана Журова. — Але якщо ці чутки правдиві, то за Аліну можна порадіти.

У роки президентства Путіна його дружину Людмилу Шкребньову росіяни бачили лише на офіційних прийомах. Вона народилася в Калінінграді в родині касирки й техніка ремонтного заводу. Працювала стюардесою на внутрішніх лініях Калінінграда. Із Путіним побралася 1983-го. Він тоді працював у першому відділі Ленінградського КДБ. Його батько був охоронцем вагонобудівельного заводу, мати — санітаркою.

У Путіних дві доньки. 22-річна Марія та на рік молодша Катерина навчалися у Петербурзькому держуніверситеті. Старша — на біолога, менша опановувала японську. У родині є чорний лабрадор Коні, два пуделі, коза Казка та цап Вадик.

Зараз ви читаєте новину «Путін одружується з Аліною Кабаєвою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі