вівторок, 28 квітня 2009 16:56

Пограбували квартиру подруги Кличка

Автор: фото з сайту www.hayden-panettiere.com
  Голлівудська актриса Хейден Панетьєрі займається карате і боксом. Їй приписують роман із боксером Володимиром Кличком
Голлівудська актриса Хейден Панетьєрі займається карате і боксом. Їй приписують роман із боксером Володимиром Кличком

У помешкання американської актриси 19-річної Хейден Панетьєрі в Лос-Анджелесі вдерлися грабіжники. Доки жінка відпочивала від кінозйомок на курорті, винесли майна та коштовностей на суму майже $15 тис.

— Двері та замки непошкоджені, — кажуть у поліції. — Той, хто побував у приміщенні, мав ключі.

Квартира Панетьєрі в Лос-Анджелесі часто пустує: Хейден живе в Нью-Йорку в особняку з батьками та молодшим братом. Про її зв"язок з українським боксером 32-річним Володимиром Кличком почали говорити наприкінці лютого. Пару сфотографували на вечірці в одному з голлівудських клубів.

— Дівчина сиділа на колінах у Кличка, фліртувала з ним, — розповідав один із гостей вечірки. — Виглядало, що в них близькі стосунки.

Боксер заперечує чутки про роман з акторкою.

— Ми тільки друзі, — каже Володимир Кличко. — Познайомилися давно. Нам цікаво вдвох, тому й проводимо багато часу разом. У Сполучених Штатах це нормально — ходити разом на вечірки. Навіть одружені чоловіки приходять на тусовки з подругами.

Хейден Панетьєрі за походженням італійка. Уперше в рекламі знялася у віці 11 місяців. У чотири роки зіграла в серіалі. Позаторік чоловічий журнал FHM визнав її однією з десяти найсексуальніших жінок світу. Хейден займається карате і боксом, любить кінний спорт. За рік актриса заробляє щонайменше $2 млн.

Зараз ви читаєте новину «Пограбували квартиру подруги Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі