вівторок, 27 червня 2017 05:10

Подружжя відкриє юридичну фірму для інвалідів

Автор: www.krapka.rv.ua
  Уляна Унгурянова та Юрій Островський одружилися в Рівному. Обоє страждають на церебральний параліч
Уляна Унгурянова та Юрій Островський одружилися в Рівному. Обоє страждають на церебральний параліч

— Не вірила, що колись зможу відчути справжнє щастя. Пережила це почуття, коли Юра запропонував одружитися. Чекала цього дня все життя, — каже 30-річна Уляна Унгурянова з Кривого Рогу.

У травні в Рівному одружилася з місцевим юристом Юрієм Островським, 38 років. Обоє — сироти. Через ДЦП мають перші групи інвалідності. Пересуваються на візках.

— Юрій і Уляна познайомилися в інтернеті рік тому, — розповідає голова громадської організації "Бог, робота і здоров'я" Алла Рабійчук. — Уляна звернулася до нього по консультацію. Якийсь час спілкувалися в інтернеті. Згодом Юра сказав, закохався. Запросив Уляну на побачення. Вона приїхала поїздом. Зустріла її на вокзалі. Часто забігала до них на орендовану квартиру, щоб приготувати щось. Одного разу Юра попросив, аби допомогла їм дістатися до загсу. Мовляв, вирішили розписатися. В мене був шок.

Юрій Островський закінчив Острозьку академію. На життя заробляє наданням юридичних послуг. Клавіші на комп'ютері натискає носом, підборіддям і затиснутою в роті палицею. Уляна ніде не працювала. Раніше жила з братом. Він пиячив, забирав у неї гроші.

— Я щасливий, що Уляна поруч, — каже Юрій Островський. — Ми обоє інваліди, й жити нам буде нелегко. Але жити одне без одного — ще важче.

Весілля молодятам влаштували рівняни. Уляна була в білій сукні, наречений вдягнув вишиту сорочку. У залі загсу вони виконали весільний танець на візках. Його їм поставив чемпіон світу зі спортивно-бальних танців на візках Іван Сівак.

— Аби організувати свято, я поставила на ноги півміста, — додає Алла Рабійчук. — Наші молодята безкоштовно отримали урочисту церемонію та весільний бенкет.

Подружжя мріє про власне житло. Планують відкрити юридичну фірму для інвалідів.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя відкриє юридичну фірму для інвалідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі