вівторок, 18 червня 2013 05:45

Плазмовий телевізор ділили бензопилою

28-річна Алла Шевчук із Тального на Черкащині поміняла замок на дверях. Боїться, що прийде колишній чоловік 34-річний Олег ділити телевізор. Подружжя розлучилося позаторік.

— Поначалу і цвіти дарив, і шоколад носив. Познайомилися ще на першому курсі в університеті. Він викладав у мене логістику. Стидно було батькам розказувати, шо викладач за мною ухажує. Перед одногрупниками не подавали виду. Встрічалися три года таємно. Коли завагітніла, зробив прєдложеніє.

Перед весіллям подружжя уклало шлюбний договір. Майно після розлучення мали поділити навпіл.

— Машину перед весіллям купили, газову плиту, і мікроволновку взяли в кредит. Через півроку народилася донька Ілона. За допомогу на дитину ми купили стєнку в комнату. Олєг змінився. Додому не приходив ночувати. Казав, що не може виспатися, бо дитина кричить. Якось получив зарплату, витяг з кошелька 300 гривень, кинув на стіл і каже: "Покрасись у блондинку, бо ти мене не привлєкаєш". Побігла до матері плакати, а вона мені: "Сама бачила, за кого виходила".

На Новий рік купили плазму. Спочатку воювали, в якій кімнаті її поставити і який канал хто буде дивитися. Коли подав на розвод, почали ділити майно за контрактом. Олег забрав машину "Форд Фокус", м'ягкий уголок і ноутбук. А мені залишив мікроволновку, стєнку, холодильник і набір сковорідок. Телевізор судові виконавці радили продати, а гроші розділить. Олег кричав, що забере собі. Але ж я тоже гроші давала на покупку. Через кілька днів п'ю чай на кухні. Чую, хтось голосно стукає. Олег ломиться до хати. П'яний, грязний, під оком синяк і в руках бензопилка. Побіг до телевізора. Я схопила мобільнік і набрала 102. Кричала, що чоловік п'яний хоче мене вбити.

Міліція приїхала через 10 хвилин. Погрузили його в "бобік" і закрили за хуліганство на 15 суток. Коли вийшов, почав до мене дзвонити, погрожувати. Тепер боюся, що опять прийде з бензопилою.

16 тисяч гривень відшкодував екс-дружині киянин В'ячеслав Тімонін за весільну сукню від американської дизайнерки Віри Вонґ. З Оленою Притулою одружився у вересні 2011 року. Останні півроку живуть окремо. Чоловік працює програмістом. У січні його запросили на роботу в Чикаго у Сполучених Штатах. Дружина переїжджати відмовилась. Обіцяла дати розлучення, якщо компенсує витрати за весілля.

Зараз ви читаєте новину «Плазмовий телевізор ділили бензопилою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі