понеділок, 27 липня 2009 18:04

Памела Андерсон продає трейлер

На автомобільному аукціоні Kruse виставили трейлер голлівудської актриси 42-річної Памели Андерсон. Його стартова ціна — $39 тис.

— Памела використовувала авто як роздягальню, — розповідають організатори аукціону. Додають, що лот цілком оснащений для життя. Усередині навіть є рухоме ліжко, жердина для стриптизу та блискуча диско-куля. Стеля дзеркальна.

Трейлер 2001-го подарував Памелі власник журналу "Плейбой" Х"ю Хефнер. Він називає Андерсон однією з улюблених моделей. На обкладинці видання актриса з"являлася 12 разів. А на 82-річчя Хефнера торік станцювала для нього стриптиз, залишившись урешті-решт у самих туфлях на високих підборах.

Памела часто виставляє на аукціонах свої речі. Торік у червні вирішила продати з молотка автомобіль "Додж Віпер" 2000-го року випуску. Шанувальник актриси виклав за машину $65 тис. Гроші Памела передала компанії, що бореться проти виробництва речей зі шкіри змій та крокодилів. Нещодавно Андерсон виставляла на торги червоний купальник, у якому знімалася в серіалі "Рятувальники Малібу". Написала на ньому Love Pamela. За нього вторгували $3 тис.


Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон продає трейлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі