понеділок, 20 жовтня 2008 17:40

Онук Пугачової розбив голову

  У Дені Байсарова, сина співачки Крістіни Орбакайте, діагностували струс головного мозку і зміщення шийних хребців
У Дені Байсарова, сина співачки Крістіни Орбакайте, діагностували струс головного мозку і зміщення шийних хребців

Молодший онук російської співачки 59-річної Алли Пугачової, 10-річний Дені Байсаров потрапив до лікарні із травмою голови. Лікарі діагностували у нього струс головного мозку і зміщення шийних хребців.

— Хлопець невдало впав, — пояснила лікарям мати хлопчика, співачка Крістіна Орбакайте, 36 років. Вона привезла сина у столичну дитячу клініку в супроводі двох охоронців і няньки. Дені оглядав головний лікар.

— Для десятирічної дитини це тяжка травма, — зауважує медик. — Однак ускладнень немає бути. Дені провели необхідні процедури, виписали ліки.

На хлопчика одягли корсет, який утримує шийні хребці. На голову наклали пов"язку. Лікарі рекомендували залишити його в лікарні хоча б на кілька днів. Проте Орбакайте відмовилася — у клініці немає палат "люкс". Співачка домовилася з лікарями, що ті доглядатимуть Дені вдома.

Із батьком хлопчика, бізнесменом Русланом Байсаровим, донька Пугачової жила три роки у цивільному шлюбі. Позаторік вийшла заміж за бізнесмена Михайла Земцова. Від першого шлюбу зі співаком Володимиром Пресняковим вона має 17-річного сина Микиту.

Зараз ви читаєте новину «Онук Пугачової розбив голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі