пʼятниця, 13 квітня 2018 00:40

Олександра Шовковського обстріляла колишня теща

Автор: www.facebook.com/Олександр Шовковський
  Олександр Шовковський фотографується з донькою Олександрою від другого шлюбу. Два тижні тому з нею та коханою Мариною Кутєповою відпочили в Об’єднаних Арабських Еміратах
Олександр Шовковський фотографується з донькою Олександрою від другого шлюбу. Два тижні тому з нею та коханою Мариною Кутєповою відпочили в Об’єднаних Арабських Еміратах

Три постріли зробила в екс-воротаря київського "Динамо" 43-річного Олександра Шовковського мати колишньої дружини Ольги Альонової, 46 років. Так його зустріла, коли на Великдень прийшов провідати доньку.

Відео обстрілу Шовковський виклав на своїй сторінці у "Фейсбуку". На ньому він підходить до двоповерхового білого маєтку. У цей час колишня теща з балкона називає його "стервом", кидає камінням і тричі стріляє з пістолета.

"Приехав в установленное судом время и место, чтобы забрать дочь, ни ее матери, ни самой дочери в доме не обнаружил, — пише у соцмережі Шовковський. — Зате виявилася Любов Павлівна. Вона неодноразово була викрита в пристрасті до алкоголю. Дозволяє собі ображати й піднімати руку на мою доньку".

Шовковський написав заяву до поліції.

— Мати зробила кілька попереджувальних пострілів у повітря, аби його з новою співмешканкою прогнати, — пояснює Ольга Альонова. Мовляв, після його візиту 2016-го року з будинку зникли цінні речі й автомобіль. Додає, що Олександр заборгував доньці майже 1 млн грн аліментів.

Столична дизайнер Альонова та Шовковський розлучилися 2015-го після 10 років спільного життя. Мають доньку 7-річну Олександру. Це був другий шлюб Олександра. До того шість років був із колишньою телеведучою Властою Шовковською. Мають сина 20-річного Владислава. Зараз живе з Мариною Кутєповою, 35 років. Вона розлучена з бізнесменом Сергієм Євланчиком.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Шовковського обстріляла колишня теща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі