середа, 22 червня 2016 05:50

Олег Литвинюк згорів в авто з трьома друзями

15 червня поховали 46-річного Олега Литви­нюка з села Рівне Мурованокуриловецького району на Вінниччині. Він згорів в авто "Дачія Лоґан" із товаришами. Це — 41-річний Юрій Пушкар, Дмитро Кожухар, 39 років, та 36-річний Віталій РЯБЧУК із селища Муровані Курилівці Вінницької області.

— Поверталися із заробітків. У Києві робили євроремонти. Олег стомився і заснув, кажуть. З'їхав із дороги, машина врізалася в дерево, — розповідає 46-річна Валентина Слободянюк із Рівного. — Там, де вони загинули, місце недобре. Не раз на тому участку дороги случалися аварії.

Авто Олег Литвинюк купив торік. Переобладнав на газ. Від удару об дерево вибухнув балон. Машина згоріла миттєво.

— В Олега позаторік загинув тесть. Зимою поїхав мотоблоком у ліс по ялинку. Щось случилося з рулем. Викрутило так, що тим трактором приклало Миколу. Задавило на смерть, — каже Валентина Слободянюк. — Добрий дядько був. І Олег — хазяїн на все село. Мав найкращу хату й порядки кругом. Ремонти поробив, воду провів.

Олег Литвинюк із дружиною 41-річною Наталією виховували 21-річного Дмитра та Владислава, 11 років. Старший навчається в Одеському морехідному училищі ім. Маринеска. Дружина працює кухарем у дитсадку.

— Такої трагедії в Мурованих Курилівцях ще не було. Усі хлопці — із золотими руками. Не п'ющі, не курящі. Мали путьових дружин. Діма з Віталіком дружили з дєтства. У кожного є дочка. Перед від'їздом до Києва Юра побував на випускному сина.

Чоловіків поховали в закритих трунах на різних кладовищах.

Зараз ви читаєте новину «Олег Литвинюк згорів в авто з трьома друзями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі