четвер, 01 листопада 2012 06:15

Невістку Януковича переплутали з мазурком

Автор: фото: Андрій Шматов
  Дружина молодшого сина президента Ольга Янукович (ліворуч) із дизайнеркою Ксенією Мамедовою після показу мод у столичному ресторані ”Базар”. Кажуть, Ольга купила майже всю її колекцію
Дружина молодшого сина президента Ольга Янукович (ліворуч) із дизайнеркою Ксенією Мамедовою після показу мод у столичному ресторані ”Базар”. Кажуть, Ольга купила майже всю її колекцію

Невістка президента 27-річна Ольга Янукович із кучерявої брюнетки стала білявкою з рівним волоссям. У новому образі прийшла на показ зимової колекції донецької дизайнерки Ксенії Мамедової у київському ресторані "Базар" на Бессарабській площі.

— Оля моя очень хорошая подруга и клиентка, — каже Ксенія Мамедова. — Заказывала у меня одежду несколько раз. Последнее было платье на ее день рождения, 13 жовтня.

Ольга сідає за останній кутовий столик. Дістає айпад і починає бавитися в ігри. Поруч сидять охоронець і прес-секретар Віктора Януковича-молодшого — Лідія Шевченко. Жіночий голос оголошує, що показ відбудеться за підтримки сина президента.

Моделі виходять на подіум у коротких сукнях, довгих спідницях, костюмах та пальтах, обшитих чорним мереживом. Мінімальна ціна сукні — $2 тис., це 16 тис. 340 грн.

Кажуть, більшу частину колекції після показу купила Ольга Янукович.

— Мне муж запретил говорить и давать какие-либо интервью, — каже. Спускається у гримерку до моделей. Біля дверей стоять її охоронці — чоловік та жінка. По рації передають, чи поряд немає людей. Ольга сидить у комірчині з півгодини. Коли виходить, охорона всіх відштовхує. Утрьох ідуть надвір. Стоять на проїжджій частині дороги біля "Арени Сіті". За Ольгою з ресторану вибігають 10 людей.

— А шо это за звезда? Почему так много людей? — паркувальник запитує у свого колеги.

— Не знаю. Может, Мазурка ловят? — припускає той.

Ольга сідає у чорний "Фольксваґен Туарег" і їде вул. Червоноармійською.

— Мені подобається, як вона змінила імідж, — говорить столичний дизайнер Серж Смолін. — Їй притаманні розуміння стилю, краси і смак. Одяг завжди добирає неяскравий, в темних тонах. Це ознака гарного виховання. Коли була брюнеткою, їй бракувало ніжності. Чорнявки — диктатори. Блондинки романтичні, їх хочеться любити.

— Публічна людина має справляти враження такої, яка щойно повернулася з відпочинку. А в Ольги видно зморшки під очима, — заперечує іміджмейкер Мона Роменська, 31 рік. — Коротка зачіска їй не пасує. Жакети на двох ґудзиках, які вона так любить, — теж.

Ольга Янукович стала невісткою президента 2009 року. Із чоловіком 31-річним Віктором має сина Іллю, 2 роки. Зараз у декреті. Закінчила юридичний факультет Донецького університету управління. Родом із шахтарського міста Соледар. Її батько Станіслав Корочанський чотири роки очолював тамтешній осередок партії "Батьківщина". Кажуть, перейти до Партії регіонів його вмовила донька.

Олександр Янукович, за декларацією про доходи, торік заробив 233 тис. грн. На банківських рахунках має 1,154 млн грн.

У його власності є земельна ділянка площею 1,6 тис. кв. м, квартира на 379,1 "квадрата", гараж на 20,5 кв. м, а також інше нерухоме майно загальною площею 510,8 "квадрата". Згідно з декларацією Віктор Янукович-молодший і Ольга не мають автомобілів. Більшість "родинного" бізнесу Януковичів контролює Олександр Янукович, старший брат Віктора. Торік, за рейтингом журналу "Корреспондент", він потрапив до сотні найбагатших людей України. Його статки оцінюють у $130 млн. У Конгресі США під час обговорення українських проблем згадали, що протягом року син президента збільшив свої статки у 18 разів.

Зараз ви читаєте новину «Невістку Януковича переплутали з мазурком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі