понеділок, 16 квітня 2007 15:42

Наталя Волкова ніжно ставиться до Куцевалова

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Вокаліст гурту ”Екс-президенти” Олександр Куцевалов і співачка Наталя Волкова перед концертом ”Хорошие песни” в палаці ”Україна”
Вокаліст гурту ”Екс-президенти” Олександр Куцевалов і співачка Наталя Волкова перед концертом ”Хорошие песни” в палаці ”Україна”

Минулого тижня у столичному палаці "Україна" пройшов концерт "Хорошие песни". "ГПУ" помітила, що 25-річний вокаліст гурту "Екс-президенти" Олександр Куцевалов на прізвисько Шушик і співачка Наталя Волкова, 22 роки, весь час проводять разом. Олександр обіймав Наталю, носив довгий шлейф її барвистої сукні, розтягував його віялом. Пара весь час жартувала і сміялася.

У березні цього року Наталя та Олександр їздили на пісенний конкурс до ізраїльського міста Ейлат на березі Червоного моря. Співзасновник цього конкурсу — батько Олександра, продюсер гурту "Екс-президенти" Валерій Куцевалов. На конкурі Наталя взяла другу премію й отримала $5тис. Потім, кажуть, увесь час в Ейлаті проводила з Олександром Куцеваловим. В Інтернеті з"явилися фотографії, де вони обнімаються в ізраїльському барі. Тоді й заговорили про роман Наталі з Куцеваловим-молодшим. Ми поцікавилися, чи правда це. Олександр будь-що коментувати відмовився. А Наталя відповіла:

— Я з ніжністю ставлюся до Сашка. Але більше нічого не говоритиму. Не хочу особисте життя виставляти на загальний огляд.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Волкова ніжно ставиться до Куцевалова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі