середа, 08 вересня 2010 00:01

Наталя Корольова вийшла заміж усьоме

Автор: фото з сайта www.potok.ua
  Співачка Наталя Корольова зі своїм чоловіком Сергієм Глушком під час шлюбної церемонії на Кіпрі. На кожну річницю подружнього життя вони повторюють весільний обряд
Співачка Наталя Корольова зі своїм чоловіком Сергієм Глушком під час шлюбної церемонії на Кіпрі. На кожну річницю подружнього життя вони повторюють весільний обряд

Співачка 37-річна Наталя Корольова (справжнє ім"я Наталія Поривай. — "ГПУ") усьоме вийшла заміж за свого чоловіка-стриптизера Сергія Глушка, 40 років. Він виступає під псевдонімом Тарзан.

— Ми знову відсвяткували своє весілля, — каже Наталя. — Цього року обмінялися обітницями на березі Середземного моря на Кіпрі в товаристві рідних та друзів. Повторюємо весільний обряд на кожну річницю нашого подружнього життя.

Наталя й Сергій побралися 21 серпня 2003-го у Санкт-Петербурзі.

— Я навіть подружилася з власницею салону весільних суконь. Щоб щороку не купляти нове плаття, беру його напрокат. Весілля вже влаштовували в Москві, Києві та на Маямі. Я дуже люблю бути нареченою.

Кажуть, співачка вподобала весілля після розлучення з композитором Ігорем Ніколаєвим 2001-го. Через рік від Сергія народила сина Архипа.

— Коли я вперше виходила заміж, у мене не було ні сукні, ні фати, ні весільного букета. Ніколаєв просто запросив працівників загсу додому, де нас розписали. Тепер у ролі нареченої виступаю щороку. Окрім річниці весілля, 4 травня відзначаємо День абрикосового варення. Це наше з Сергієм досить інтимне свято. Коли він вперше запросив мене до себе додому, в нього на кухні були лише абрикосове варення і чай. Усі цікавляться, як я можу жити зі стриптизером. Жаліють, бо думають, що Тарзан зраджує мені. Я на плітки не зважаю. До його професії звикла.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Корольова вийшла заміж усьоме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі