середа, 26 січня 2011 02:30

Наталія Варлей отруїлася капустою

Автор: фото надане агентством PrBatteries
  Московська актриса Наталія Варлей
Московська актриса Наталія Варлей

Російська актриса 63-річна Наталія Варлей приїхала на день до Києва. З українським актором 51-річним Володимиром Горянським набирає 30 абітурієнтів на акторський курс до Московського інституту телебачення і радіомовлення "Останкіно".

Говорили, недавно акторка потрапила до лікарні, мала проблеми із серцем.

— Як бачите, я жива і здорова, — сміється. — Усі газети написали, що я пережила стрес через пограбування внука. Його справді обікрали торік у травні. Злочинця знайшли за кілька годин. Посадили вже — дали шість років, бо він рецидивіст.

Насправді Варлей отруїлася.

— Цей Новий рік зустріла в Ялті — вела новорічну вечірку. Повертаючись додому, купила на ринку салат з капусти і моркву по-корейському. В поїзді з'їла, приїхала в Москву і потрапила до лікарні з отруєнням. На Різдво мене випустили. Більше ніколи такого не їстиму.

Актриса каже, що має багато спільного з Ніною — героїнею стрічки "Кавказька полонянка", де зіграла 1966 року.

— Трохи Ніною я завжди себе почуваю, бо в мене зачіска, як у неї. Я весь час носила довге волосся. Для картини "Кавказька полонянка" мене підстригли, а потім знову відростила волосся. Зараз ношу коротшу зачіску, бо так зручніше.

Каже, як і у фільмі, її одного разу викрали:

— Була така історія. Я приїхала на зйомки фільму "Великий атракціон" у Кисловодськ і попросила таксиста відвезти мене до готелю "Нарзан". А молодий чоловік зрадів, що до нього сіла дівчинка. Відвіз у гори. Я вже приготувалася до смерті. Безупинно про себе читала "Отче наш". Притискала до грудей сумку, бо в ній була зарплатня за попередню картину. Коли він вирвав сумку і знайшов зверху мій паспорт, почав бити себе по лицю. Казав: "Я мерзавец, я подонок, как я тебя не узнал!". Відвіз мене у готель і всю дорогу вибачався.

За радянських часів Варлей знялася у понад 60 фільмах. Тепер озвучує іноземні стрічки, грає у театрі й пише вірші. З онуком ходить до фітнес-клубу та басейну.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Варлей отруїлася капустою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі