середа, 28 березня 2012 00:15

Наталія Броцька повернула жениха на весілля

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  Наталія Броцька із міста Козятин на Вінниччині за кермом ”ланоса”. Вона три роки працює таксистом
Наталія Броцька із міста Козятин на Вінниччині за кермом ”ланоса”. Вона три роки працює таксистом

33-річна Наталія Броцька із райцентру Козятин на Вінниччині водить таксі. Її "ланос" стоїть у дворі. Пластмасовий знак таксиста з номером телефону служби лежить на задньому сидінні.

— Два тижні не виїжджаю на роботу, бо маю запалення легенів, — каже Наталія. — Стати таксистом мені запропонував товариш на моєму дні народження. Я посміялася з того, але за два місяці вирішила спробувати. Авто в мене у кредиті, треба були гроші. Мене не  хотіли брати. Вважали, що це не жіноча робота. Раніше працювала заступником начальника відділу в "Укрсиббанку". Коли начальниця йшла у відпустку, я виконувала її обов'язки. В один момент вона злякалася, що займу її місце. Почала зживати з роботи. Я не витримала і написала заяву на звільнення.

Наталія вмикає рацію. Чути рипливі голоси диспетчерів, які передають замовлення таксистам.

— Як я скучила за цими голосами. Перший рік я доказувала колегам-чоловікам, що мене треба поважати. Трьом дала в зуби, четвертого холодною сваркою заварила в машині. Вилазив через багажник. Він плітки про мене складав. Спочатку дзвонив: "Я приїду до тебе ввечері". Відмовляла.

На роботі щодня пригоди. Везла раз наречену у загс. Поки доїхали, вона передумала заміж виходити. Бо я просто запитала її, чи впевнена вона у вірності нареченого? Чи готова до стояння біля плити?

Два роки тому жених намагався втекти з весілля, бо наречена трохи гульнула. Ми з ним попили кави з коньяком, поговорили, і він повернувся в загс. Коли привезла його, мало без волосся не осталася. Доки він розраховувався, наречена відкрила двері та почала мене виволікати з машини. Хотіла бити, але наречений заступився.

А одного разу реально злякалася. У машину сів хлопець, почав чіплятися. Я дала по рації спеціальний сигнал SOS. Через 2 хвилини мою машину оточили сім авто. Витягли його, повезли в міліцію. Я підходжу до дверей відділку і чую, як цей пацан літає там всередині. Я кажу: "Боже, хлопці, ну вони ж його вб'ють. Я піду заберу". А вони мені: "Одного навчиш, другий не полізе".

Наталія розлучена. Сама виховує 13-річного Андрія та 10-річну Дарію.

— Дітей у школі довго гнобили за те, що я таксист. Мене ображало, коли я під'їжджала до школи, а однокласники Андрія зі мною не віталися. Але дітям пояснила, що це просто робота.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Броцька повернула жениха на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі