пʼятниця, 23 листопада 2012 05:45

На Сєдокову накричав Брюс Вілліс

Автор: фото з сайта WWW.populars.ru
  Співачка Анна Сєдокова живе у Лос-Анджелесі, але часто прилітає на концерти до Києва та Москви. За чутками, у жовтні збільшила груди
Співачка Анна Сєдокова живе у Лос-Анджелесі, але часто прилітає на концерти до Києва та Москви. За чутками, у жовтні збільшила груди

Американська співачка 43-річна Дженніфер Лопес передала колишній учасниці гурту "ВІА Гра" Анні Сєдоковій пляшку шампанського з автографом. Так подякувала за розігрів публіки перед її концертами у Москві та Києві.

— Виступити перед концертом Лопес хотіли кількасот українських та російських співаків, та вона обрала мою кандидатуру, — розповідає Анна Сєдокова, 29 років. — Тому мене зненавиділи всі претенденти. Після концерту ми з Джей Ло подружилися. Її асистент записав мою домашню адресу.

Сєдокова живе в Лос-Анджелесі. Переїхала туди з чоловіком бізнесменом 31-річним Максимом Чернявським та доньками Аліною й Монікою.

— Із Максом познайомилася в одному зі спортклубів. Якось на папері написала, яким хочу бачити свого майбутнього чоловіка. Рівно через місяць сиджу в клубі на шпагаті й бачу того, про кого мріяла. Ми обмінялися телефонами, почали зустрічатися. Через півроку поїхали до Каліфорнії. Там Макс запропонував одружитися. Він не вимагає, аби я сиділа з дітьми й варила борщі. Це роблять няня і домогосподарка.

Після переїзду Анна мріяла стати актрисою.

— Тепер розумію, що артисти — нещасливі люди. В одному з ресторанів зустріла актора Брюса Вілліса. Я давно в нього закохана. Тому згорнула із серветки троянду і простягнула йому. Він з ненавистю крикнув: "Заберіть. Мені цього не треба".

Зараз ви читаєте новину «На Сєдокову накричав Брюс Вілліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі